Kamioni iz Srbije ne mogu u Grčku!

I t sam sebi kontriras,ne zelim da idem pa onda hteo sam na Maks da idem.
Russia Tower je zamrznuta do daljnjeg,osto Deripaska bez para,on je bio naj veci finansijer tog projekta,ostale zgrade se rade u tom kompleksu a ima ih cini mi se 12 tj. toliko ce ih biti ako zavrse Russia Tower.

Zbog ovog boldovanog sam odustao od puta za Moskvu, jer ce tako proci i projekti vojnih aviona i svega vrednog u Rusiji. I posle kad mi neko kazhe da Rusija nije jadna i bedna. Verovao sam u Rusiju i Putina ali se pokazalo da su ljudi bili u pravu koji su govorili da je Rusija samo nafta i gas, a da je Putin JEVREJ!

Zbog ovog boldovanog sam odustao od puta za Moskvu, jer ce tako proci i projekti vojnih aviona i svega vrednog u Rusiji. I posle kad mi neko kazhe da Rusija nije jadna i bedna. Verovao sam u Rusiju i Putina ali se pokazalo da su ljudi bili u pravu koji su govorili da je Rusija samo nafta i gas, a da je Putin JEVREJ!

Ne znam sta tebe sprecava ruska ekonomija da dodjes ovde,i ne znam cime si se ti razocarao u Rusiju?Kao prvo Putin nije jevrej,a i da jeste zar je to bitnije od onoga sto radi za svoj narod i zemlju,Putin nikad popularniji nije bio medju narodom kao sad.

A kao trece nije tema ni Putin ni Jat nego je tema o nasim transportnim firmama i nasoj vladi.

Ja verovatno bolje znam od tebe dal je jadna ili ne. Dodji,prodji i vidi Rusiju,,ne samo Moskvu i onda mozemo pricati na tu temu.

Vecina kazhe da je Moskva i Peterburg svetle tachke mrachne Rusije, kakva li je tek onda provincija, narochito gradovi poput Nizhnjeg ili Tule?! Ti zhivish u Rusiji i verujem da si upoznat sa situacijom...ali, tebi um pomrachuju tvoji lichni uspesi, kao i SADASHNJOST. Ja uvek gledam u buducnost, a ona je po Rusiju VRLO MRACHNA.

Vecina kazhe da je Moskva i Peterburg svetle tachke mrachne Rusije, kakva li je tek onda provincija, narochito gradovi poput Nizhnjeg ili Tule?! Ti zhivish u Rusiji i verujem da si upoznat sa situacijom...ali, tebi um pomrachuju tvoji lichni uspesi, kao i SADASHNJOST. Ja uvek gledam u buducnost, a ona je po Rusiju VRLO MRACHNA.

Ako mislis na arhitekturu tj. lepotu grada u celosti ne racunajuci uzi centar ruzni su sa onim starim petospratnim zgradama (Hruscovke) al sto se tice finansijske strane,veruj da su jaci od bilo kog srpskog provincijalnog grada.

a ko je uveo DERACKE CENE PUTARINA ? UPRAVO OVAJ REZIM KOJI TI PODRZAVAS!

Sta se deres magare.Nisu putarine izum zutih kako ih zoves.Uvek se kralo na putarinama odkada su uvedene.Ti si blago poremecen pa neuvidjas da problemi u Srbiji nisu poceli od zutih.Poceli su od onih "patriotskih"snaga koji su rasturili sve sto se moglo do dolaska zutih na vlast.Kod nas je deviza na delu:"Gde ja stadoh ti produzi"Milosevic zapoceo,ovi nastavljaju.
Alles ludo

Ma pusti ti tu oficijalnu statistiku,kod mene neki radnici imaju prijavljen licni dohodak 4500 rub. a primaju po 30 000,za sebe prijavljujem 12 000 rub mesecno a zaradjujem mnoooogo vise.:D

Tako je i u Srbiji, i ovde se prikriva, ali opet je u Srbiji prosechna plata oko 400 evra, dok je u vecini ruskih provincija 300-350 evra i manje s obzirom da je depresirala rublja. Jedino nisam obaveshten kakav je odnos cena u Srbiji i recimo kurskoj oblasti. :whistling:

Tako je i u Srbiji, i ovde se prikriva, ali opet je u Srbiji prosechna plata oko 400 evra, dok je u vecini ruskih provincija 300-350 evra i manje s obzirom da je depresirala rublja. Jedino nisam obaveshten kakav je odnos cena u Srbiji i recimo kurskoj oblasti. :whistling:

400E prosek u Srbiji? DA ali je najveca nezaposlenost u regionu tako da je to obarcuski prosek za poreze i doprinose.Inace uzevsi dohodak po glavi stanovnika mi smo gola sirotinjka.

Back