Jevdjo
Ističe se
- Poruka
- 2.995
Hahahaha koja tragikomedija od drzave... i Srbija hoce u EU
p.s. ali dobro, boli vas Q, bar ste demokratijaLMAO

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha koja tragikomedija od drzave... i Srbija hoce u EU
p.s. ali dobro, boli vas Q, bar ste demokratijaLMAO
I t sam sebi kontriras,ne zelim da idem pa onda hteo sam na Maks da idem.
Russia Tower je zamrznuta do daljnjeg,osto Deripaska bez para,on je bio naj veci finansijer tog projekta,ostale zgrade se rade u tom kompleksu a ima ih cini mi se 12 tj. toliko ce ih biti ako zavrse Russia Tower.
Zbog ovog boldovanog sam odustao od puta za Moskvu, jer ce tako proci i projekti vojnih aviona i svega vrednog u Rusiji. I posle kad mi neko kazhe da Rusija nije jadna i bedna. Verovao sam u Rusiju i Putina ali se pokazalo da su ljudi bili u pravu koji su govorili da je Rusija samo nafta i gas, a da je Putin JEVREJ!
Ja verovatno bolje znam od tebe dal je jadna ili ne. Dodji,prodji i vidi Rusiju,,ne samo Moskvu i onda mozemo pricati na tu temu.
Vecina kazhe da je Moskva i Peterburg svetle tachke mrachne Rusije, kakva li je tek onda provincija, narochito gradovi poput Nizhnjeg ili Tule?! Ti zhivish u Rusiji i verujem da si upoznat sa situacijom...ali, tebi um pomrachuju tvoji lichni uspesi, kao i SADASHNJOST. Ja uvek gledam u buducnost, a ona je po Rusiju VRLO MRACHNA.
Ako mislis na arhitekturu tj. lepotu grada u celosti ne racunajuci uzi centar ruzni su sa onim starim petospratnim zgradama (Hruscovke) al sto se tice finansijske strane,veruj da su jaci od bilo kog srpskog provincijalnog grada.
a ko je uveo DERACKE CENE PUTARINA ? UPRAVO OVAJ REZIM KOJI TI PODRZAVAS!
Ma pusti ti tu oficijalnu statistiku,kod mene neki radnici imaju prijavljen licni dohodak 4500 rub. a primaju po 30 000,za sebe prijavljujem 12 000 rub mesecno a zaradjujem mnoooogo vise.![]()
Tako je i u Srbiji, i ovde se prikriva, ali opet je u Srbiji prosechna plata oko 400 evra, dok je u vecini ruskih provincija 300-350 evra i manje s obzirom da je depresirala rublja. Jedino nisam obaveshten kakav je odnos cena u Srbiji i recimo kurskoj oblasti.![]()