Kamera za snimanje fudbalskih termina na malom fudbalu, saveti???

gost 225213

Primećen član
Poruka
718
Pozdrav,

Da li mozete da mi preporucite par dobrih kamera za snimanje malog fudbala, uglavnom u zatvorenom osvetljenom prostoru, na standardni terenima za mali fudbal/balonima sa martinelom gde se igra 5 na 5?

Ne treba da bude ne znam kakav kvalitete i da se vidi necija trepavica sa jednog gola na drugi, ali valja da bude koliko toliko jasno, i da se dobro razaznaju glasovi, psoto to i jeste najzabavnije od svega :D

Uzmes sd karticu od 32 / 64Gb i snimaj bilo kojim samsung telefonom sa hd formatom videa.
Ždere memoriju ( 1 s = 1,5 Mb ) ali dobijas to sto trazis.

Samsung sam predlozio jer ga ja koristim i jer sam slično probao ( amfitetatar, neonsko osvetljenje , uslov da se govornik i vidi i čuje ) , ali verovatno može bilo koji solidniji smartfon.

Kamera je još bolja ali ako nije potreban "filmski" kvalitet i ovo će biti sasvim ok

Niko od nas nema neku premocnu kameru, a pola nas ima iPhone sa minimum memorije , 16gb, od cega pola vec zauma sistem i ostalo, tako da nema dovoljno mesta.
Znaci da trazim neku nokiu ili samsung sa dobrom kamerom polovno i ubacim vecliki sd?

1 Gb = 10 do 12 minta snimanja ( Hd ) , pa ti računaj kolika ti kartica treba

A ovako neku kameru nema predlog?

Svaka kamera ili fotić sa snimanjem videa će biti još bolji od telefona.
Ne pratim fotoaparate već dugo ali i Canon kompakt od pre 6 god je bio u fotkanju bolji nego bilo koji tel danas a video dobar ( za daljinu još bolji jer ima pravi zoom , što nijedan tel nema)

Ukratko :

telefon sa Hd snimanjem - ok , uvek pri ruci, za blizinu super
fotić - nije pri ruci, kvalitetniji snimak a posebno na daljinu ( gde je potreban zoom )

Za oba je potrebna jača kartica

Back