Kamera mutna na Galaxy Core 2

Wrong Turn

Domaćin
Banovan
Poruka
4.812
Vec duze vreme sam primetio da je spoljna kamera jako mutna i slika je katastrofa.
Sada sam skinuo onaj sloj sto ide preko kamere i slika je perfektna, cim vratim onaj deo sa staklom (ocistio sam ga rakijom :D ) opet katastrofa.
U cemu je stvar, da li mu smeta ako ostane bez tog stakla jer je slika bez stakla perfektna?
Pretpostavljam da ce onda prljavstina ici direktno u kameru.
Ono sto sam primetio i nakon ciscenja tog stagla je da je i dalje prljavo (mutno tacnije), kako bi trebalo ocistiti to?

Mislio sam da na poklopcu imas i zastitu kamere.
Pa onda nitsa, shebo si kameru

Ne lupaj, kad skinem ovo staklo, kamera je savršena. Sigurno može ovo staklo da se zameni.

Evo razlike:
14348745_1242448412466463_1779746340_n.jpg

Vec duze vreme sam primetio da je spoljna kamera jako mutna i slika je katastrofa.
Sada sam skinuo onaj sloj sto ide preko kamere i slika je perfektna, cim vratim onaj deo sa staklom (ocistio sam ga rakijom :D ) opet katastrofa.
U cemu je stvar, da li mu smeta ako ostane bez tog stakla jer je slika bez stakla perfektna?
Pretpostavljam da ce onda prljavstina ici direktno u kameru.
Ono sto sam primetio i nakon ciscenja tog stagla je da je i dalje prljavo (mutno tacnije), kako bi trebalo ocistiti to?

meni se to desilo na kompakt aparatu i negde na netu sam nasao da se voda uvukla izmedju sociva. to prednje socivo je verovatno dvodelno i izmedju se ubacila voda tj vodena para koja je kondenzovala. uzeo sam fen za kosu i prosusio i mutnilo je nestalo ...

Back