КАМЕН СПОТИЦАЊА

ne, nego smo se nabili u manastir pored čačka i viđamo samo divlje svinje........misim......mogao si i neku priču o orlovima...........oni ceo život provedu zajedno............ne menjaju partenera....ili bi ti baš voleo da ljoode porediš za životinjama......... razoomeo sam ovaj uvodni post...lepo si to rekao......a onda si ukakio sve sa bogom.......

Ево видиш Медо. Ово је типичан пример особе која не трпи разлике.:D

/као по лоју и онда се деси промена једног партнера,дође се докамена,треба ли прогутати горчину и неправду зарад љубави...или је то задња станица неке везе.

recimo postala partnerka pobožna ....ostavila celu imovinu crkvi...a deci ništa...šta onda?

šta je gorčina i nepravda po tebi.........na kavu promenu parnera misliš?

Hm, ja bih o ovoj temi mogla mnogo duuuugo da pricam! Udata sam, za mene, savrsenog muskarca. A taj ''savrseni'' ima mana ne zna mu se broj! Volim ga u paketu sa svim tim, ali naravno da nekada nesto mnogo smeta ali se iskuliras...neke stvari koje jednoj osobi imaju veliki znacaj, drugoj nemaju uopste i to je to! Bitno je razumevanje, tolerancija ali ako taj neko to zasluzuje. Nista po svaku cenu!

U vezi mislim da je bitna dužina "fitilja" ( koliko možeš da istrpiš). Kada sam shvatio da sve češće imam kratak "fitilj"(a to su mi čak i moji najbliži sugerisali) ,uz Božiju pomoć podigao sam ručnu.Sad sve što izaziva sukob ismejem sam u sebi i preskočim.Čudim se životu koji ne traži da svaka situacija "mora" biti rešena mojom akcijom. Dan je dug i ne treba od svega praviti dramu...

U vezi mislim da je bitna dužina "fitilja" ( koliko možeš da istrpiš). Kada sam shvatio da sve češće imam kratak "fitilj"(a to su mi čak i moji najbliži sugerisali) ,uz Božiju pomoć podigao sam ručnu.Sad sve što izaziva sukob ismejem sam u sebi i preskočim.Čudim se životu koji ne traži da svaka situacija "mora" biti rešena mojom akcijom. Dan je dug i ne treba od svega praviti dramu...

Хм... пријатан осећај...:D

Slažem se,ali kada prva strasna ljubav prođe izlazi na površinu ono što jesmo(čačkawe nosa,smrad nogu ,puštanje vetrova;-) )...Dali treba sve to da prihvatimo?

pa u odmerenoj kolichini :lol: da

niko nije kriv shto mu smrde noge, desi se ali se zato kupi sprej ili se cheshce peru noge.
Mene najvishe nervira u zivotu u dvoje one standardne stvari:
- ne spushtanje daske od toalet sholje
- ne zakljucavanje stana( kao da je u chamcu rodjen)
ima josh ne mogu da se setim trenutno :lol:

ШТА ЈЕ ВАШ КАМЕН СПОТИЦАЊА ДА БИ БИЛО БАШ,АЛИ БАШ САВРШЕНО ЖИВЕТИ У ДВОЈЕ...питање је више за брак али свако искуство је пожељно.....ја мислимда је један од каменчина то,што желимо да променимо наше љубави...да им мењамо карактер и навике...суптилно...несвесно...

Slažem se,ali kada prva strasna ljubav prođe izlazi na površinu ono što jesmo(čačkawe nosa,smrad nogu ,puštanje vetrova;-) )...Dali treba sve to da prihvatimo?

Слажем се...али кад уђеш у дужу вези и даш себе и све иде као по лоју и онда се деси промена једног партнера,дође се докамена,треба ли прогутати горчину и неправду зарад љубави...или је то задња станица неке везе..

Mislimda to nije tako jednostavno,ljudi imaju mnogo brava,i neke se same zaključavaju

Ponekad neka ne namerna mana ili raзlika,moжe vremenom da poстане јака карактерна црта и камен спотицанја. мада наравно до је неминовност која не може да се спречи.

Uzmimo primer da naprimer medvedu se svidi jedna lisica.Sve je idealno.fluidi samo zvižde priča vrhunska....ili ovako...teren neutralan ,iskra varnica...fluid....vrhunska priča..i kad dođemo do teme Bog....puče tikva...

Da ali kad se upozaš,kad sevne iskra ne shvataš odmah da si medved i da razlika postoji..

Sta ti hoces da ti svi mi kazemo kada si ti ODUSTAO i kada nijedan konstruktivan odgovor nije dovoljno dobar. A da ti prvo prihvatis da si digao ruke i da te boli uvce za drugu stranu koja ucestvuje u vasoj vezi...i po meni to je bit price...nema dalje...

Vidis kako u tebi ima nade... Potrebna ti je samo veca zelja, to naravno, vazi i za drugu stranu!

Back