Kamen sam izabrala

jelen.co

Veoma poznat
Poruka
14.499
Šizite li što vam je muškarac ne osećajan, hladan?
Nervira vas što ne pridaje pažnju nekim stvarima za koje vi smatrate da su izuzetno bitne?
Situacija zbog koje ste vi plakali (ili bili spremni da pustite suzu), a njega to nije ni najmanje uznemirio?
Ne zainteresovan je za vaše probleme, smatra se će se to lako rešiti?
Da mu je bar kiton ko kamen, a ne srce?

Kamen si izabrala... kamen baci!
Bez oklevanja! :bye:

Pošto mi je Dee otvorio oči da '' jelen.co'' muško ( valjda), poruku menjam : Kamen si izabrao, a pošto si tražio kremen - kamen, pa ga nisi našao, ti ga zafrljači! :o)
Vremena se menjaju, treba biti oprezan, sad se ne zna ko je muško, a ko žeMsko!
P.S. Zašto muškarci na forumu Žene postavljaju ženske teme?!

Poslednja izmena:
E,kamenčiću,a ti budi potok....Jer,probaj da zaustaviš izvor kamenčićem,plucnuće ga kao košticu,naguraj pred njega stene i gromade pa će ih zaobići,izbiće drugde ,gde mu se najmanje nadaš,zagolicaće tabane brda,podvući se kroz korenje planine,opipaće uzduž i popreko debele zidove Tame,sve dok pred njim najzad ne zatreperi onaj Svitac Svetlosti za kojim je toliko tragao... Nema izvora koji ne bi izbio....

Nervira vas što ne pridaje pažnju nekim stvarima za koje vi smatrate da su izuzetno bitne?
Situacija zbog koje ste vi plakali (ili bili spremni da pustite suzu), a njega to nije ni najmanje uznemirio?

Nikada nisam ''trpela''bezosecajne ljude jer sam sama veoma emotivna.
I ne bih mogla da zavolim nekog ko bi ostao gluv i slep na moja osecanja.
:(

Hm...S tako nekim ne bih se dugo zadrzavala.Ne bih se trudila da ga menjam jer ne verujem u teoriju menjanja ljudi...Prosto,il je hladan po prirodi,tj bezobziran il nije preterano zainteresovan za mene...Trece nema,ako je to stalno tako,ako mu nije ono,los dan i sl.
Inace nisam osoba koja sizi ako on zaboravi ne znam,neke praznike...znog cega zene inace lude.Jedino moj rodjendan ne sme da zaboravi sve ostalo ok,ako se desi ebi ga.Prilicno sam flexibilna,neko ce reci i nezainteresovana za gomilu stvari sto se musko-zenskih odnosa tice ali jednostavno,ne opterecujem se glupostima.Ali,da me nesto toliko uznemiri da zaplacem a da se on ni ne cimne...to je vec krajnost,ne bih imala sta da trazim sa takvom osobom.

Back