KAMEN PRIJATELJSTVA III

PAJČE:STIGAO KAMEN !!!....evo poštar zove...odoh do u poštu
PRE NEKIH 15 minuta podigao sam kamen....Poštar me zvao, ja rekao da je tesko...mada sam ja blizu pošte, jedna livada nas deli, a on kaže
" jeste tesko je, al kako sam ga ja doneo dovde, sa autobuske stanice do pošte, a jajara poštarska ima moped. Ja dođem u poštu ono njega nema, otisao na jutarnje pivo u kafanu".
i tako ja paketić menjaj slevog ramena na desno i donewoh kući...
GIGI je odmah pregledao i pročitao....
piše ovako :

Za našeg Pajčeta,
Da forumsko druženje
traje bar koliko i ovaj
..........kamen..........

Rada i Ljilja MMM

EVO voto dokumentacija
šalter prilkom preuzimanja

Gigi čita pisamce koje su mi one stavile vidi se i kamen malo....lep, kockast, ma milinaaaa, CRN

I tako, svi smo bili jako sretni i ponosni jer se naše forumsko druženje još jednom presvlači u ljudsko, lepo i živo. Nismo mogli da verujemo da je kamičak stigao i to tako brzo, kao da smo ga avionom kartirali.
Zatim sledi ovo.......marifetluci našeg Pajčeta......čista, zdrava zlatiborska pamet.......hahahahaaha

PAJČE:ovaj VAŠ BG kamen se već osilio ovde i pravi se VAŽAN...
kao on je iz BG

LJILJA MMM: Kude je cveće Pajče?
On je navikao na cvetni aranžman bre

LJILJA MMM: Vi'š šta radi beogradjanče. Odma je poredjo te tvoje bledunjave kamenčiće u vrstu. E sad da gaze strojevi korak Ma vidi se da je od mene, zna da komanduje
E pa Pajče, slatko se nasmejasmo Maca i ja.
Kad sam mu rekla da si već jutros na sabajle dobio kamen rekao je "Ja sam znao da si ti ženo luda, ali oni poštari još ludji. Kad pre dobi kamičak"

Tako je kod nas na F odeljenju.........vazda veselo, opuštajuće, pesmovito i slikovito sa znanjem upotrebe smajlića. Ovako izgleda internet mesto na kome želim da budem. Nema ljutnje, nema foliranja, nema vredjanja i spamova, nema laži i dvoličnosti.........jer znamo se. Ako se i sporečkamo sami to rešimo. Stranice se roje, osmesi i šale na svačiji račun od rane zore do kasno u noć. Uskače kako ko stigne, kad ima vremena, jer svi imamo mnoštvo obaveza. Odlazimo u posete jedni drugima, sastajemo se.....ne svi jer je to nemoguće obzirom na udaljenosti, ali se dosta nas lično poznaje. Sada će doći na CACIB u Beogradu i još ljudi van glavnog grada.......ah, da, imamo i zvono za početak časa.......to ja zvonim kada se sakupimo.....jedna od privilegija razredne hahahaahah........dobri ljudi čine neko mesto dobrim i daju mu dobar život.

Ovo nije poziv da nam se pridružite.
Ako pak to želite, potrebno je samo da volite životinje, da ste veseli, da volite da se šalite i na svoj račun i naravno da naveliko koristite smajliće.......kako bi ste jasnije iskazali emociju hahahahahaaha

Ostajte mi zdravo blogeri

kako da vas nađem F-ovci...bacite mi link...
imam jedan pogolemi kamen za učlanjenje, hahahahahaaaaaaaa

a_dragi_kamen_400.jpg

dobro ako treba veći...
velika-kamena-gromada-kamen-isklesan-u-srednjovekovnom-umetnickom-izrazaju.jpg

Odlični ste F-vci!:klap: pišem molbu za učlanjenje!

masina.jpg

Marketing do m*aja....

pajce 1205;bt55514:
I JOS NESTO..." da su spremni na zajedničku kaficu i upoznavanje jer mi smo odavno probili granice puke virtuelnosti koja uglavnom vlada u ovom svetu..."

DIVNA PRIČA, HVALA....

nemoj Pajo sad tako javno i otvoreno...malo suptilnosti bre......uvi u lep papir i turi mašnu na vrh......ispade ko da se reklamiramo :zcepanje:

mimi's mom;bt55568:
Slatko sam se ismejala prisećajući se tog perioda. Onda mi nije baš bilo do smeha, bila sam ožalošćena zbog ukradenog fotoaparata... :think: Mogao bi i o tome blog da se napiše, i to je jedan lep primer forumskog druženja. :aha:

Da, zaista lep dogadjaj, taj fotoapara. Mislim da ti trebaš da napišeš taj blog jer imaš tu emociju u sebi......bilo bi lepo da pokažemo kako ne šaljemo samo kamenje poštom već i ljubav i poštovanje :cmok2:

Back