Kalkulisanje

Kad volim volim i to bez sumnje i racuna...i tu nema mesta za kalkulaciju. Kad prestanem da volim ili kad uopste nekoga nevolim ili nisam vise u vezi sa tom osobom ili je ta veza nemoguca.
Mozda je to grubo, ali mislim da u svemu mozemo da kalkulisemo osim u emotivnom zivotu.

Nemam pojma. Kod mene to islo uvek tako sto se zatelebam, kako i zasto me to snaslo nikad nisam umela da objasnim, i onda nisam u stanju da racunam. Al' uvek je ispadalo da su 2+2=5! :razz:

Evo kad malo razmislim žene su stvarno jadne...Samo misle na jednu stvar, a to je sex, naravno. Nikad im nije dosta i koliko god ih puta zadovoljiš opet traže više.

Ako im dopustiš, isprobaće na tvom telu razne perverzije. A ne zanimaju ih emocije, ljubav, romantika, ne zanima ih kakav si iznutra, ne žele te upoznati kao osobu. Samo bi se sexale po vascele dane!

A što je najgore, misle da novcem sve mogu kupiti! Stvarno me vređa kad mi žena kupuje poklone i plaća mi piće kao da sam neki Sitni Grobar... A iza sve te prividne pažnje stoji opet samo sebična želja sa sexom :-)

Ne kalkulisem...Mozda ranije jesam, ali to nije tema, pa necu o tome.
Volim muskarce dovoljno slicne da bismo mogli da razgovaramo, i dovoljno razlicite, da bih mogla da slusam.
Najgori vid kalkulisanja mi je onaj, kada se od partnera trazi da nas spasi ili promeni i slicne gluposti. Da budem preciznija, kada je gore nevedeno jedini razlog vezivanja i "ljubavi".

CaLiMeRo:
Onda padni na TP, ako bas zelis.
Reci cu koju lepu rec za tebe, mada TP ne ceni moje misljenje narocito. :lol:

Samo sam rekao da prolazim kriterijume, a ne da želim da ih prodjem....Pa i da ih prodjem ne znači da treba da padnem ili neko da pada na mene.....Zar padate na prvu stvar koja zadovoljava vaše kriterijume? Onda su vam ili kriterijumi veliki za vašu ponudu ili vam je ponuda prema vama mala....

A u pravu je Calimero kad kaže da ne cenim previše njene zaključke po pitanju emotivnih odnosa i izbora....Verovatno moja procena njene procene.

Tuzni_patak:
A u pravu je Calimero kad kaže da ne cenim previše njene zaključke po pitanju emotivnih odnosa i izbora....Verovatno moja procena njene procene.
Ja nisam to rekla, nego da ne cenis moje misljenje generalno.

Tesko medjutim da znas ista o mojim emotivnim izborima ili odnosima. Ili o proceni istih. :D

Back