DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Da valjda..samo sto ja malo konfuzno kad se nadjes u situaciji..da si razapet izmedju emocija,strasti,razuma..uff boli mozak..!
Ma to su samo hormonski proizvedeni tripovi. Prodje to brzo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da valjda..samo sto ja malo konfuzno kad se nadjes u situaciji..da si razapet izmedju emocija,strasti,razuma..uff boli mozak..!
naravno da je sve navedeno preduslov za dobru vezu, ali mislim da je hemija osnovni sastojak svake carobne formule za pravu ljubav![]()
Ma to su samo hormonski proizvedeni tripovi. Prodje to brzo.![]()
Slazem se..samo se pitam kako neki ljudi mogu prihvatiti vezu bez te hemije..kao dobar je,dobra je..razumemo se..i to je to..preduslov za dobar zivot..zaista mnogo ih je takvih..ali ja to ne razumem..
to ni ja ne razumem.
men bez je odnos bez divljacke strasti-mrtav.
razumevanje i sl imas od prihjatelja, rodbine,ali sa njima naravno da necu da imam animalnu prozdrljivu strast.
Ajde de..bar nisam jedina nenormalna..kod mene to mora biti fatalee..ludjacki..
Da li je veza u kojoj je prisutna neznost,poverenje,razumevanje i svi segmenti "dobrog"a lisena one ludjaske strasti i savrsenog sexa osudjena na propast..!Vasa misljenja..
Ovo je potrebno za mirnu dusu i dobru vezu
Ludjacka strast nigdje ne vodi svi se ispraznimo s nekim takvim i onda trazimo ono laganini. Ludjacima je mjesto u ludnici![]()
Pa ja kontam da ovo drugo može (ili čak mora) da se nauči missim yebo vas savršeni seksDa li je veza u kojoj je prisutna neznost,poverenje,razumevanje i svi segmenti "dobrog"a lisena one ludjaske strasti i savrsenog sexa osudjena na propast..!Vasa misljenja..
Mislis, seksualnim zverima?![]()
***..pa kako neki ljudi daju konstatacije..a neznaju citati ni u redovima ni izmedju njih..
Da li je veza u kojoj je prisutna neznost,poverenje,razumevanje i svi segmenti "dobrog"a lisena one ludjaske strasti i savrsenog sexa osudjena na propast..!Vasa misljenja..
naravno da je sve navedeno preduslov za dobru vezu, ali mislim da je hemija osnovni sastojak svake carobne formule za pravu ljubav![]()
Није осуђена на пропаст. То је другарска веза.Da li je veza u kojoj je prisutna neznost,poverenje,razumevanje i svi segmenti "dobrog"a lisena one ludjaske strasti i savrsenog sexa osudjena na propast..!Vasa misljenja..