bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Fora je da se baterija stalno ne dopunjava jer joj to skracuje zivot. Tako isto ide i kada se isprazni ne dopuni se do 100%.Batt ima izvesnu autonomiju rada uređaja u ovom slučaju i nema baš neki smisao sa 60%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fora je da se baterija stalno ne dopunjava jer joj to skracuje zivot. Tako isto ide i kada se isprazni ne dopuni se do 100%.Batt ima izvesnu autonomiju rada uređaja u ovom slučaju i nema baš neki smisao sa 60%
Напротив, ове јон литијумске више воле чешћа пуњења по мало него лежање на пуњачу.Fora je da se baterija stalno ne dopunjava jer joj to skracuje zivot. Tako isto ide i kada se isprazni ne dopuni se do 100%.
Ma kupuju polovne bez punjaca pa traze na KP hahaIživljava se posle kukaj plači crko mi punjač. Pre par dana kopam po stvarima i nađem punjač za mek. Dam oglas na kp i posle pola sata je doleteo lik da kupi![]()
Dobra im je to fora , naucili su lekcije za ovih koliko ... 30 godina u tom biznisu.Fora je da se baterija stalno ne dopunjava jer joj to skracuje zivot. Tako isto ide i kada se isprazni ne dopuni se do 100%.
Ne znam koja je u MacBook no ocigledno da joj ne prijaju cesta punjenja niti da se puni do 100%. Naravno, mora da je cestoНапротив, ове јон литијумске више воле чешћа пуњења по мало него лежање на пуњачу.
Овде је реч о батеријама за телефоне.Ne znam koja je u MacBook no ocigledno da joj ne prijaju cesta punjenja niti da se puni do 100%. Naravno, mora da je cesto
punis ako laptop koristis na bateriju![]()
One stare ... ni-mh i li-ion nije ista prica.Ista stvar baterija je baterija. Ja sam nekada one stare na telefonima uspevao da vaskrsnem 20% i stabilizujem tako što sam ih praznio do nule i punio do kraja nekoliko puta.
Ne traju ni dve godine,zto kuce koje prodju mobilne,nude i pre isteka ugovora od 2 godine,promenu telefona,da bi produzio ugovor opet.Nije ista priča naravno one stare trajale po 10 godina a lijon se raspadne posle 2 godine.
Све ће Рио Тинто и Вучић променити!Dakle lijon baterije su teška prevara i još su zalepili telefon! Baterija traje tačno godinu dana i onda se raspadne!
Evo 2 godine samsung a10 nije oslabila... sto volem kad kupim jeftin telefon a on tolko trajeDakle lijon baterije su teška prevara i još su zalepili telefon! Baterija traje tačno godinu dana i onda se raspadne!
Priviđa ti se uzmi intenzivno da ga koristiš par sati videćeš kako se baterija topi! Evo pre sat vremena sam ga skinuo sa punjača, kuckam po krsti i ode 25% kapaciteta!Evo 2 godine samsung a10 nije oslabila... sto volem kad kupim jeftin telefon a on tolko traje![]()
Кад смо код тога, 2018 у новембру, купио сам поко ф1 а продао га у мају, сад већ прошле године лику са посла. И даље ради али изгубила је, отприлике, 30-40%.Evo 2 godine samsung a10 nije oslabila... sto volem kad kupim jeftin telefon a on tolko traje![]()
Za 4 sata ode i kad je nova, nego gledam kolko mi traje sad i u pocetku kako ga ja koristim, nije oslabila.Priviđa ti se uzmi intenzivno da ga koristiš par sati videćeš kako se baterija topi! Evo pre sat vremena sam ga skinuo sa punjača, kuckam po krsti i ode 25% kapaciteta!
Mozda ga vise rabi nego ja. Ja telefon koristim samo kao telefonКад смо код тога, 2018 у новембру, купио сам поко ф1 а продао га у мају, сад већ прошле године лику са посла. И даље ради али изгубила је, отприлике, 30-40%.
Odigraj partiju saha na telefonu, pa ces da vidis kako srce bateriju za pola sata, instaliraj stockfish android
A vamo šatro prave automobile na baterije hahaha koji prevarantiUBace ti komad gvožđa da deluje teži
![]()
Ја сам га баш рабио док сам га користио. Доста сам послом путовао по југозападном делу Русије а без навигације тешко.Mozda ga vise rabi nego ja. Ja telefon koristim samo kao telefon
Ako surfujem nesto, to je retko...
Odigraj partiju saha na telefonu, pa ces da vidis kako srce bateriju za pola sata, instaliraj stockfish android![]()
NAvigacija tek satre baterijuЈа сам га баш рабио док сам га користио. Доста сам послом путовао по југозападном делу Русије а без навигације тешко.
To nije normalno. Ja sam imao Mi A1-pre oko......vise od 3 godine-iz mojih ruku otisao u druge i dalje baterija drzi dan i po- dva, lagano...Na Redmi Note 9 P{ro-posle godinu i 3 meseca-isto drzi baterija-dan i po-dva, nekad i dva i po...Uz najintezivniju upotrebu-dan +....Кад смо код тога, 2018 у новембру, купио сам поко ф1 а продао га у мају, сад већ прошле године лику са посла. И даље ради али изгубила је, отприлике, 30-40%.