Kalibracija baterije telefona

Iživljava se posle kukaj plači crko mi punjač. Pre par dana kopam po stvarima i nađem punjač za mek. Dam oglas na kp i posle pola sata je doleteo lik da kupi :mrgreen:
Ma kupuju polovne bez punjaca pa traze na KP haha

Fora je da se baterija stalno ne dopunjava jer joj to skracuje zivot. Tako isto ide i kada se isprazni ne dopuni se do 100%.
Dobra im je to fora , naucili su lekcije za ovih koliko ... 30 godina u tom biznisu.

Evo 2 godine samsung a10 nije oslabila... sto volem kad kupim jeftin telefon a on tolko traje :P
Кад смо код тога, 2018 у новембру, купио сам поко ф1 а продао га у мају, сад већ прошле године лику са посла. И даље ради али изгубила је, отприлике, 30-40%.

Кад смо код тога, 2018 у новембру, купио сам поко ф1 а продао га у мају, сад већ прошле године лику са посла. И даље ради али изгубила је, отприлике, 30-40%.
Mozda ga vise rabi nego ja. Ja telefon koristim samo kao telefon :P
Ako surfujem nesto, to je retko...

A vamo šatro prave automobile na baterije hahaha koji prevaranti :lol: UBace ti komad gvožđa da deluje teži :lol:
Odigraj partiju saha na telefonu, pa ces da vidis kako srce bateriju za pola sata, instaliraj stockfish android :P

Mozda ga vise rabi nego ja. Ja telefon koristim samo kao telefon :P
Ako surfujem nesto, to je retko...

Odigraj partiju saha na telefonu, pa ces da vidis kako srce bateriju za pola sata, instaliraj stockfish android :P
Ја сам га баш рабио док сам га користио. Доста сам послом путовао по југозападном делу Русије а без навигације тешко.

To nije normalno. Ja sam imao Mi A1-pre oko......vise od 3 godine-iz mojih ruku otisao u druge i dalje baterija drzi dan i po- dva, lagano...Na Redmi Note 9 P{ro-posle godinu i 3 meseca-isto drzi baterija-dan i po-dva, nekad i dva i po...Uz najintezivniju upotrebu-dan +....

Back