Februar ,mesec kad mackovi pobesne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu ni mackovi ono sto su bili.???maki19:Februar ,mesec kad mackovi pobesne.
stvarno-JADNI ONI???mladja:Ma ne besne mačkovi, već mačke, a mačkovi jadni moraju da prate - il peglanje.
Opasne bre te mačke, skroz :wink: :wink:
apropo toga-kod mene je napolju -20.DisMisaL:Dogovore se matori mačkovi da vode mladog u yebačinu. Februar mesec, ciča zima, a oni napolju i zavijaju. Posle nekog vremena kaže mladi "E, ja mogu da ***** još pet minuta, posle moram kući, smrzoh se".
Ma bruka :wink: :wink:vecavestica:stvarno-JADNI ONI???mladja:Ma ne besne mačkovi, već mačke, a mačkovi jadni moraju da prate - il peglanje.
za koga?mladja:Ma bruka :wink: :wink:vecavestica:stvarno-JADNI ONI???mladja:Ma ne besne mačkovi, već mačke, a mačkovi jadni moraju da prate - il peglanje.
Pa za mačkove, i onako ne smeju ništa da zucnu mačkama, ili znaš već - peglanje :wink: :wink:vecavestica:za koga?mladja:Ma bruka :wink: :wink:vecavestica:stvarno-JADNI ONI???mladja:Ma ne besne mačkovi, već mačke, a mačkovi jadni moraju da prate - il peglanje.
macke ili mackove??? :wink:
Mac mac macdivlja-u-srcu:Mijauuuuuuuuuuuuuuuuuu!![]()
ne nego JADAN TI???mladja:Pa za mačkove, i onako ne smeju ništa da zucnu mačkama, ili znaš već - peglanje :wink: :wink:vecavestica:za koga?mladja:Ma bruka :wink: :wink:vecavestica:stvarno-JADNI ONI???mladja:Ma ne besne mačkovi, već mačke, a mačkovi jadni moraju da prate - il peglanje.
Bruka živa. Jadni Mačkovi, jel da :wink:
Eto palo peglanje, lepo ja kazem :wink: :wink:vecavestica:ne nego JADAN TI???mladja:Pa za mačkove, i onako ne smeju ništa da zucnu mačkama, ili znaš već - peglanje :wink: :wink:vecavestica:za koga?mladja:Ma bruka :wink: :wink:vecavestica:stvarno-JADNI ONI???mladja:Ma ne besne mačkovi, već mačke, a mačkovi jadni moraju da prate - il peglanje.
Bruka živa. Jadni Mačkovi, jel da :wink: