КАЛЕНДАР!

У овом костиму се крије један од ,,календарџија". Погодите ко!

мала помоћ: усвојили су га супружници, Жарко Кораћ и Теофил Панчић, а кад је сам кући, чува га Пера Луковић! :lol: :lol: :lol: :lol:

193502SXaw_w.jpg

gaytinky.jpg

ГЕНЕРАЛ НЕДИЋ:

мала помоћ: усвојили су га супружници, Жарко Кораћ и Теофил Панчић, а кад је сам кући, чува га Пера Луковић! :lol: :lol: :lol: :lol:

193502SXaw_w.jpg

.................................................

eremita:
Сада већ баљезгаш... ја ти лепо одговарам на твоју глупост да "демократија не познаје веру" да је СВА ДЕМОКРАТИЈА ОВОГА СВЕТА АКО ЈЕ УОПШТЕ ИМА САЗДАНА У ХРИШЋАНСТВУ, И ДА ЈЕ ИЗ ИДЕЈА И ХРИШЋАНСКИХ ПОРУКА И ПРОИЗАШЛА и уз то ти помињем да у свету постоје бројне Демохришћанске странке што казује сваком ко има 2 гр. мозга да је демократија веома блиска хришћанству а не да је "не познаје".

п.с. и ти неком другом солиш памет да је комуњара....хехехе.......
Demokratija nastala od grckih reci demos-narod i kratei-vladavina, svoje prve pojavne oblike je dobila u vreme Atinske drzave kada su svi slobodni i punoletni muski gradjani tj. demos imao pravo glasa na gradskoj skupstini koje je odlucivala o upravljanji polisom-gradom.A to je davno pre Hriscanstva i Hrista tako da se nemoj vise brukati sa tim glupostima sto pises .

ГЕНЕРАЛ НЕДИЋ:

193502SXaw_w.jpg

gaytinky.jpg

ахахахаааааааа.......свака част

svetolik trpkovic:
Demokratija nastala od grckih reci demos-narod i kratei-vladavina, svoje prve pojavne oblike je dobila u vreme Atinske drzave kada su svi slobodni i punoletni muski gradjani tj. demos imao pravo glasa na gradskoj skupstini koje je odlucivala o upravljanji polisom-gradom.A to je davno pre Hriscanstva i Hrista tako da se nemoj vise brukati sa tim glupostima sto pises .

Аух......па ти си баш прави реформски телетабис

Овде уопште НИСМО расправљали о томе КАДА је настала и реч и појам ДЕМОКРАТИЈА - нормално да је пре Христа - већ о томе како се ДАНАС може тумачити иста и да ли се она може било где ЗАЦАРИТИ БЕЗ ХРИШЋАНСТВА.

Реаговао сам пре свега на твоју несхватљиву изјаву да: "ДЕМОКРАТИЈА НЕ ПОЗНАЈЕ ВЕРУ" - обична глупост, све што је заживело ПОСЛЕДЊИХ 2006. ГОДИНА(и оно што је добро али и оно што је зло) - ПРОИЗАШЛО ЈЕ ИЗ ХРИШЋАНСТВА, жао ми је што си толико недотупаван.
8-)

Silent Bob:
Jeremija, sretan Bozic.

Верницима Римокатоличке цркве - СРЕЋАН БОЖИЋ !

А што се тиче твоје НАМЕРЕ - с и к т е р !

п.с. погледај само како бивши хитлерјунговац има МАСОНСКИ ПРСТЕН СА
ЦРНИМ КАМЕНОМ.......хехехе........

Чекај .....да мало пролуфтирам овај форум.......

episkop2qi.gif

Back