sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaTo ti je isto kao kad ne pijes rakiju i ona stari i sve je vrednija. Tako pravim zenama sve punija jaja su sve vrednija.
![]()
Mozemo onda zajednoRazumem te, jer i ja sam fasciniran sobom.![]()
Razumem te, jer i ja sam fasciniran sobom.![]()
Mozemo onda zajedno![]()
svojim jajima.ko o cemu ti o jajima.vidis da ti i teme zatvaraju![]()
E idem izdrkat, sad bez zayebancije nisam ni proslu ni pretproslu noc, i vec me bole. Vracam se za par minuta.![]()
Ja u mom kalendaru vidim samo crveno,u narednom periodu
Boli me tuki,bar sam joj rekao sta sam imao
Sad cu verovatno da pocnem sa otvaranjem novih tema,da i vi prodjete kroz moj period apstinencije![]()
Ja u mom kalendaru vidim samo crveno,u narednom periodu
Boli me tuki,bar sam joj rekao sta sam imao
Sad cu verovatno da pocnem sa otvaranjem novih tema,da i vi prodjete kroz moj period apstinencije![]()
mnogo si jaka faca i baš mi se sviđaš.![]()
![]()
Daapstiniras?
Nisi znala?Cim nesto lose krene,izotvaras bar 10 nebuloznih tema,i onda shvatis po nasim odgovorima da ti i ne ide tako loseA to se tako radi...što meni neko ranije ne reče....![]()
Da
Nisi znala?Cim nesto lose krene,izotvaras bar 10 nebuloznih tema,i onda shvatis po nasim odgovorima da ti i ne ide tako lose![]()
Da
Nisi znala?Cim nesto lose krene,izotvaras bar 10 nebuloznih tema,i onda shvatis po nasim odgovorima da ti i ne ide tako lose![]()
Svašta mi pada na pamet ovako ranom zorom.![]()
Koliko dugo niste torbali i kakva si zelite iduci sex?
Ja nisam oko 6 meseci i necu dok god mi ne naleti neka dobra guzara da je razyebem ko kravu.
Koliko dugo niste torbali i kakva si zelite iduci sex?
Ja nisam oko 6 meseci i necu dok god mi ne naleti neka dobra guzara da je razyebem ko kravu.
dobro je da pada na pamet,da ne pada nesto drugo![]()