Kakvu ... tražiš?

Urwald

Ističe se
Moderator
Poruka
2.411
Da li vam se desilo da vam neko postavi pitanje, kakvog partnera ili kakvu patnerku tražiš - samo da bi ta osoba neko vreme glumila da je ono što vi tražite?
Da li ste nekada bili osoba koja glumi?
Kako se takve stvari nakon nekog vremena razvijaju/raspadaju je lako zaključiti...

IMG_20240619_134501.jpg

Ček, ček...

Bivši su jer se nismo slagali, jer smo uvideli da nemamo iste ciljeve, da nam se put razdvaja, ili da se nedovoljno volimo, da nije sve kako treba... Nikakve glume tu nije moralo da bude.
kada si zaljubljena neces ni slona videti pred sobom. Ljubav je slepa...........al to niko od nas nece priznati. Prilikom raskida, svaka strana se oseca prevarenom na neki nacin.

To je ekstrem i tesko bas da mozes da odglumis.
Pre ce biti postavljanje odnosa kada pitas sta je nekome kljucna tacka u odnosu. Poverenje? Inspiracija? Uzbudjenje? Kapiranje?
A dalje neke stvari koje mozda i ne volis a i umeju da budu kontradiktorne, jbga stipuliras joj ali joj ne obecavas. Tipa hoce da se skuci i volela bi nekog ozb muskarca, domacina ali hoce i da putuje oko sveta.

Meni je to neverovatno.
Volela bih čuti primere, šta to konkretno neko odglumi?
Ne znam da li si nekada gledala američke romantične komedije. One
su prepune takvih gluposti. Kao, otkriješ kakva interesovanja neko ima
i onda se pretvaraš da i tebe to zanima i tako ga osvojiš. Što je najgore
takvi filmovi imaju srećan kraj, gde su se oni venčali. :confused: Poruka je da
to tako treba..

Ne, ne umem da glumim, kako klinci kažu "moja faca ima titl", a i zamorno je.

Dokle se glumi? Dok ne dobiješ/ostvariš to što želiš i šta onda? On će da se tooooliko zaljubi u mene, zatelebesa, moje lažno "ja" će da ga očara i kada se pojavi moje stvarno "ja" on će toliko biti slep od ljubavi da to neće primetiti?

Da li vam se desilo da vam neko postavi pitanje, kakvog partnera ili kakvu patnerku tražiš - samo da bi ta osoba neko vreme glumila da je ono što vi tražite?
Da li ste nekada bili osoba koja glumi?
Kako se takve stvari nakon nekog vremena razvijaju/raspadaju je lako zaključiti...
Ne tražim obično je nađem kada najmanje očekujem, jednostavno vidim osobu i drmne me po šest stepeni rihteru
zatim je pustim da me izabere:zaljubljena:

Back