ljuta_mamba
Iskusan
- Poruka
- 6.762
Na zapadu niko nikad nije cuo o nekim kinezskim Srbima.
Kinezke piramide su pravili sami kinezi.
nemoj sad da se vadis.....priznaj da ti je bilo milo,da vidis Srbe do Tokija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na zapadu niko nikad nije cuo o nekim kinezskim Srbima.
Na koje piramide misliš?
neznas ti ko je zapalio zito,ali neznas ni nista drugo
niti se radi i polemise o piramidama,to je najmanje bitno,najbitnije je pojava Srba u Kini
to mene zulja.....sad citajuci,vrlo temeljno i dalje tvoje gluposti,vidim da se Srbi mogu naci i u Persiji!!!!!
Znaci...Kinesko carstvo.....Persijsko carstvo.......Rimsko( netrebam tebi znalcu govoriti vezu Etruraca i Srba) sve osnovali Srbi........ili ako nisu osnovali,bili su tu...muvali se,u kljucnim trenucima,i to sve pesaka
Daj mi molim te reci,gde su jos bili??? vidim Luzicani...znaci i u Nemackoj ima Srba...mislim,pre onog dolaska koji je krenuo 1960-tih
Rusija-Ukrajina-Karpati...verovatno Kavkaz
Ostaje jos Severna Amerika i Australija.....da se pominju Srbi,u dosad nepoznatim izvorima,poznatim samo Dereticu...
Jel ok?????
Mambi:sad citajuci,vrlo temeljno i dalje tvoje gluposti,vidim da se Srbi mogu naci i u Persiji!!!!!
Ma imas sve to u literaturi.potrosi onoliko vremena koliko gubis na svoje postove vde i svašta ce ti se razjasniti.Daj mi molim te reci,gde su jos bili??? vidim Luzicani...znaci i u Nemackoj ima Srba...mislim,pre onog dolaska koji je krenuo 1960-tih
Rusija-Ukrajina-Karpati...verovatno Kavkaz
?????
Лужички Срби имају 63% словенског гена...
Тако да са Србима немају никакве везе....
Срби имају 40% динарских гена..И2а
Мада нема разлога да им не помогнемо...у националном успону..и самодржавности!
mislis,onda kada budu hteli da se ocepe od Nemacke????
Pa nisu to pravi Srbi,da na svakom cosku prave Krajine,Dokrajine,Pokrajine itd
U Japanu postoje piramide još iz preistorije. Uglavnom, načinjene su iz komada. Blizu grada Ena, na brdu na centralnom delu ostrva Honšu, je piramida visoka svega 2m dok je osnova 3,5m. Urađena je od sivog granita. Stotinak metara dalje je sličan objekat, približno istih dimenzija, a ka severu je treća piramida.
Veruje se da ove tri građevine, toliko blizu jedna drugoj, imaju određenu simboliku. U tom kraju ima dosta petroglifa, odnosno stenovitih slika koje su načinili neolitski ljudi.
Fenomen Japana su i „podvodne piramide“.
U vodama ostrva Jonaguni, uništeni je grad star 2000 godina, koji neki porede sa Atlantidom. U njemu, najveća građevina je stepenasta piramida. Dostiže dubinu 25m.
![]()
http://www.cyberspaceorbit.com/phikent/japan/japan2.html
![]()
Ово ме подсети на http://www.euromarket.rs/katalog/knjige/drustvene-nauke/istorija/sakrivena-istorija-ljudskog-roda-majkl-a-krimo-ricard-i-tompson.html
Јеси ли читала можда ?
.....prihvati realnost da su Srbi,samo jedno pleme medju juznoslovenskim narodima poput Hrvata,Bosanaca,Makedonaca i sta ti ja znam koga,
Hans..... .
pazi sad ovo.....
Sarmate. . . Sirbi turn dicti a serendo id est quasi sirbntiu
ili ovo....
Zeriuani quod tantum est regnum, ut ex eo cunctae gentes Sclavorum exorte sint et originem, sicunt affirmant dicant
Da budemo jasni, ovo drugo je napisao jedan tvoj zemljak davnih-davnih dana.... Pa ti pokusaj da prevedes pre no sto pocnes da *****s na racun Srba i velicas svoju zgadiju.
Ja se secam nekih tvojih postova od pre koji su sve samo ne-dobronamerni prema Srbima. Cak su bili i vrlo maliciozni. Da sam te cuo da si tako nesto rekao uzivo, zgazio bi te pod nogama i poravnao sa zemljom.
A da vidimo sta su zatekli tvoji zemljaci kada su dosli u Bosnu a pribelezila katolicka enciklopedija..... Rec je naravno o Bosni'....
There are 5,388 settlements, of which only 11 have more than 5,000 inhabitants, while 4,689 contain less 500 persons. Excluding some 30,000 Albanians living in the south-east, the Jews who emigrated in earlier times from Spain, a few Osmanli Turks, the merchants, officials. and Austrian troops, the rest of the population (about 98 per cent) belong to the southern Slavonic people, the Serbs. Although one in race, the people form in religious beliefs three sharply separated divisions: the Mohammedans, about 550,000 persons (35 per cent), Greek Schismatics, about 674,000 persons (43 per cent), and Catholics, about 334,000 persons (21.3 per cent)
I jos cu ti sada reci jednu stvar..... Kada su Rusi napustali DDR lokalno pucanstvo se izivljavalo nad vojnicima i vredjalo ih a rusi su samo cutali i kupili stvari. Onda je nemacka televizija intervjuisala jednog mladog vojnika i pitala ga sta misli o ponasanju stanovnistva. Rus je odgovorio" neka vredjaju, nema veze...... ali sledeci put kada dodjemo ovde nece ostati kamen na kamenu".
I treba da vas samelju kada stve kvarni toliko da vam konkurenciju mogu ciniti jedino Hrvati i Englezi.
Kada su Sv. Vladiku Nikolaja Velimirovica pitali "ko su najgori ljudi na svetu" on je odgovorio.... "rekao bi da su nemci, da nije engleza".
a sto se rusa tice.......pa ni prosli put nije ostao za njima kamen na kamenu...silovali su sve od 7-77 ko politikin zabavnik
cuj...ja i dalje tvrdim da preterujete sa tim "podacima" i da ispadate smesni
ali...neda mi zdrav razum da citam da su nesto...bilo sta od toga...uradili Srbi