Kakvu piletinu prodaje Maxi?

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
130.086
Vidim reklamu u radnji

1657803665-Vizual-piletina-uzgajana-bez-upotrebe-antibiotika.png

i nesto se razmisljam.
da li su oni to upravo priznali da prodaju piletinu kljukanu antibioticima i pored nje posebnu skuplju bez?

Mislim da je neko omašio čime se kljukaju pilići i ostala mesna industrija :cool:
pa je sad postalo trend :rotf: šta zna kupac i kupica, čim je nešto BEZ mora da je dobro i opravdava 30% veću cenu.

Predlazem da počnu kao test da prodaju teletinu bez kofeina da vidimo kako će ljudi da reaguju. Mislim kad moze da se prodaje 'inteligentna voda' može i teletina bez kofeina.

pa je sad postalo trend :rotf: šta zna kupac i kupica, čim je nešto BEZ mora da je dobro i opravdava 30% veću cenu.

Predlazem da počnu kao test da prodaju teletinu bez kofeina da vidimo kako će ljudi da reaguju. Mislim kad moze da se prodaje 'inteligentna voda' može i teletina bez kofeina.

Čula sam za "pametne tablete" ali nikako da izguglam šta je to :lol:

Vidim reklamu u radnji

1657803665-Vizual-piletina-uzgajana-bez-upotrebe-antibiotika.png

i nesto se razmisljam.
da li su oni to upravo priznali da prodaju piletinu kljukanu antibioticima i pored nje posebnu skuplju bez?

imam tetku u minhenu
ima pametnu djecu
i ona je pametna (smislila je neki patent za jednu njemachku firmu i od 40 godine ne radi)
uglavnom sva je eko so ÖKO typ

i ovaj moj jednom ishao u goste i poshaljem Lind bonbonjerku
kazhe tetka " nosi mi to iz kutje mi ne jedemo setjer" (mogu vam retji i dan danas mi digne pritisak)

sad umedju vremenu gazi prema 60 oj vitka ko grana i dzogira po minhenu

e ta moja tetka

hoda po selima duboko zalazi i platja sve troduplo uglavnom nervira seljake "jel prskano? cime ste djubrili zemlju? kako reshavate ako neshto napadne npr, zlatica krtolu?"

po minhenu kupuje iskljucivo u bio trgovinama

brkove ne chupa, kosu ne farba

nikad ona kokosh u maksiju nebi kupila

Back