Какву музику најчешће слушате?

Занима ме који жанр музике највише волите да слушате.
Ја слушам домаћу музику,и поп и рок и народњаке.
Muziku 80s -new wave ,heavy metal ,trash metal ,rock ,punk ,nesto i od indy popa ,90s -industrial ,goth,glam rock glam metal ,nu metal …love metal poput Him…ti zanrovi su mi prioritet
Zatim volim da slusam Bg Sindikat ,Bad Copy ,tehno rok The Prodigy
Klasicna muzika ,neoklasicna …kontra tenore …

Pa, to se nekako i vidi. Za sve žanrove sam otvorena, ali nešto u poslednje vreme mogu proći dani da ne slušam ništa.
Kvalitetna naracija bez ikakve muzike mi je draža, ali je i to sve teže naći, kao iglu u plastu sena, pa pribegavam nekoj relativnoj tišini.
U čemu sam najviše, ipak, uživala do sad...
Pa, u Verdiju, Šopenu, prvi mi padaju na pamet, i u konkretno ovoj kompoziciji od Piazzolle (Pjacole?):
Ali, toliko nepromišljeno forsiram nešto što mi se iz duše dopadne na keca da mi posle treba duga pauza da bih se obradovala da to u šta sam se zaljubila na prvo slušanje volim ponovo da čujem.
:dash:

Muziku 80s -new wave ,heavy metal ,trash metal ,rock ,punk ,nesto i od indy popa ,90s -industrial ,goth,glam rock glam metal ,nu metal …love metal poput Him…ti zanrovi su mi prioritet
Zatim volim da slusam Bg Sindikat ,Bad Copy ,tehno rok The Prodigy
Klasicna muzika ,neoklasicna …kontra tenore …
Ово је баш музика коју не волим.
Видим да већина вас слуша страну музику,а ја је не волим.

Ne volimo ni mi cecu i domaći tralala rok ili još gore pop

Inače, u poverenju :tajna:ne mora nužno da bude strana već mora bude kvalitetna a kako su ukusi različiti tako i kvalitet drugačije doživljavamo prema tome svaka polemika u startu gubi smisao.
Ako si postavio ovu temu očekuj da ti se 95% odgovora neće svideti jbg pomiri se s tim.. Zamisli da kreneš redom odgovaraš sa 'ovo je baš ono što ne volim' time ostavljaš utisak kao da treba ti se izvinjavaju što slušaju baš ono što ti ne voliš :lol:

Poslednja izmena:
Tvoj izbor,slusam ja i domacu ,sto kaze bmaxa i kad mi nesto legne ,ali ne sund.

Treba covek i da zna i razume zasto nesto slusa ,a ne samo da slusa radi slusanja.

Poslednja izmena:
Ne volimo ni mi cecu i domaći tralala rok ili još gore pop

Inače, u poverenju :tajna:ne mora nužno da bude strana već mora bude kvalitetna a kako su ukusi različiti tako i kvalitet drugačije doživljavamo prema tome svaka polemika u startu gubi smisao.
Ako si postavio ovu temu očekuj da ti se 95% odgovora neće svideti jbg pomiri se s tim.. Zamisli da kreneš redom odgovaraš sa 'ovo je baš ono što ne volim' time ostavljaš utisak kao da treba ti se izvinjavaju što slušaju baš ono što ti ne voliš :lol:
Извините,нисам тако мислио.
Tvoj izbor,slusam ja i domacu ,sto kaze bmaxa i kad mi nesto legne ,ali ne sund.
Treba covek i da zna i razume zasto nesto slusa ,a ne samo da slusa radi slusanja.
Слажем се за ово друго.
Ok, dakle mimi je yoda a ruzislav je japageve, garant
Нисам ја никакав Јода.
Ko ce to sve da pohvata :P
А Ви сте?

Poslednja izmena:

Back