Занима ме који жанр музике највише волите да слушате.
Ја слушам домаћу музику,и поп и рок и народњаке.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muziku 80s -new wave ,heavy metal ,trash metal ,rock ,punk ,nesto i od indy popa ,90s -industrial ,goth,glam rock glam metal ,nu metal …love metal poput Him…ti zanrovi su mi prioritetЗанима ме који жанр музике највише волите да слушате.
Ово је баш музика коју не волим.Muziku 80s -new wave ,heavy metal ,trash metal ,rock ,punk ,nesto i od indy popa ,90s -industrial ,goth,glam rock glam metal ,nu metal …love metal poput Him…ti zanrovi su mi prioritet
Zatim volim da slusam Bg Sindikat ,Bad Copy ,tehno rok The Prodigy
Klasicna muzika ,neoklasicna …kontra tenore …
Није због тога.Знам добро енглески,али једноставно ми се не свиђа страна музика.Mimi a što tu ziku ne voliš? ne znaš dobro engleski zbog prevoda ili?
Није због тога.Знам добро енглески,али једноставно ми се не свиђа страна музика.
Ne volimo ni mi cecu i domaći tralala rok ili još gore popОво је баш музика коју не волим.
Видим да већина вас слуша страну музику,а ја је не волим.
Ko ce to sve da pohvataOk, dakle mimi je yoda a ruzislav je japageve, garant
Tvoj izbor,slusam ja i domacu ,sto kaze bmaxa i kad mi nesto legne ,ali ne sund.Ово је баш музика коју не волим.
Видим да већина вас слуша страну музику,а ја је не волим.
Poslednjih godina preteruju sa tim obradama ,jednostavno muzika je dozivela svoj vrhunac koji je prosao i sad samo obradjuju i preradjuju repove.slusam sta mi trenutno lezi, trenutno slusam metal covere...
Извините,нисам тако мислио.Ne volimo ni mi cecu i domaći tralala rok ili još gore pop
Inače, u poverenjune mora nužno da bude strana već mora bude kvalitetna a kako su ukusi različiti tako i kvalitet drugačije doživljavamo prema tome svaka polemika u startu gubi smisao.
Ako si postavio ovu temu očekuj da ti se 95% odgovora neće svideti jbg pomiri se s tim.. Zamisli da kreneš redom odgovaraš sa 'ovo je baš ono što ne volim' time ostavljaš utisak kao da treba ti se izvinjavaju što slušaju baš ono što ti ne voliš![]()
Слажем се за ово друго.Tvoj izbor,slusam ja i domacu ,sto kaze bmaxa i kad mi nesto legne ,ali ne sund.
Treba covek i da zna i razume zasto nesto slusa ,a ne samo da slusa radi slusanja.
Нисам ја никакав Јода.Ok, dakle mimi je yoda a ruzislav je japageve, garant
А Ви сте?Ko ce to sve da pohvata![]()
imas na it, programi i igre, programeri pretstavite se thread pa vidi.А Ви сте?