Kakvo razocarenje....(9600xt)

Dobro, slozili smo se oko toga da jedino sto valja u toj igri je grafika.
A sto se tice kompjutera, za nekoga to jeste bacanje love.
Ali ne za svakoga.
Onome kome je racunar potreban u svakodnevnom radu, onome koji ga otplati posle par meseci svakako nije bacanje love.
Mnogi danas uzimaju racunare samo da bi se hvalili komsijama, a nakon mesec dana 24-casovnog buljenja u monitor vreme koje provedu za racunarom svodi se na 1-2h mesecno i to cisto iz dosade zato sto nemaju sta da rade. E za takve vec nije racunar.

ako se pojave igre koje me prinude da pravim kompromis sa kvalitetom prikaza da bi imao pristojan fps to je znak da je vreme za zamenu....

ljudi su se potrudili da naprave neku igru da izgleda onako kako treba sa high podesavanjima i sve drugo je kompromis.... da li pravis kompromis dok slusas muziku pa koristis neki prdavac ili normalni zvucni sistem sa kvalitetnim zvukom... da li imas kuci crno beli tv jer eto... kompromis...

ja uzivam u exploziji boja i kvalitetu slike i ne smatram da za 100-nak evrica trebam da pravim kompromis u kvalitetu ako vec to mogu sebi da priustim

9600xt je sasvim pristojan vpu koji moze da se izbori sa jos uvek svim igrama koje se pojavljuju na trzistu :P

milospv:
... sve jace od 9600pro je cista glupost za igranje. Ne mora se bas uvjek igrati na high

A da ove jače nisu slučajno napravljene za tabele u Excelu?

Nekom jeste dovoljno, nekom nije. To je potpuno individualna stvar i zaista ne vidim razlog da se ovde sad prepucavamo da li je nešto nekome potrebno ili ne. Ako imaš uslova - kupi, ako ne - ćuti. Uostalom, to što kažeš da FarCry radi pristojno na GF2MX i 256MB Rama, to je možda istina ako detalje postaviš na (kako Rasta jednom reče) KRSH, ili ako su ti prosto kriterijumi "pristojnosti" rada niski.

Više puta sam sretao ljude koji kažu "Pa meni ta igra radi sasvim glatko...", a onda vidim da ne postiže ni 20 frejmova. Ali šta ćeš, nekome to ne predstavlja problem, i to uglavnom zato što NIKADA nije ni video bolje. Ko jednom vidi kako nove igre izgledaju na nekoj GF FX ili Radeon 9600/9800 kartici, taj više nikada neće poželeti ni tetris da pokrene na GF2. I sam sam jednom davno bio u zabludi da NFS kod mene radi glatko, sve dok prijatelj nije kupio tadašnji Pentium 75MHz na kome igra prosto "leti". Posle takvog saznanja, kriterijumi se naprosto pomere za makar jedan stepen više.

Na kraju krajeva, ponovo kažem, u pitanju je ukus i nečije individualno pravo da svoje pare troši kako želi. Kome se to ne sviđa, ne mora da učestvuje u diskusiji.

Back