KAKVIH TEMA SVE IMA TO JE STRASHNO....................................I AM SHOCKED...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
divlja:
Ovaj Lj & S se toliko degradirao ( a bilo je cool mesto nekada), da Krstaricu treba da bude sramota sto ima ovakav podforum. I nije to zajebancija. Ne znam zasto se dozvoljava pojedincima da sire svoje mentalno djubre i debilizam neograniceno??? :-|
Slazem se...mozda nemaju vremena da srede to....imajmo razumevanja....a da je postalo njesra jeste,indeed :? :|

....ne razumem ovaj komentar....
....ukusi su razliciti...
....svakom je svoja muka najteza....
....neko je ovde zbog zezanja....
....a neko zbog saveta...
....neko zbog komplexa....
....a nekome je dosadno....

..i sta sad...???
...prosto....nemoj da citas,nemoj da pises,nemoj da se ukljucujes u raspravke.....preskoci...idi dalje....svako nadje nesto sto ga zanima.....i negde se pronadje.....
...ne razumem...

Posesivac, ne se primati... :wink:

Ovu temu sam i otvorila samo zato sto sam videla da si ti ostavila komentar, inace mi ne bi palo na pamet...kao sto nisam ni prvu koju je ova @tema otvorila... :lol:

Lazem...prvu jesam, videla njen uvodni post i...dalje mi nije bilo interesantno... :roll:

Postoje likovi, tj. nick-ovi koji su mi ok, njihove postove procitam, ukoliko se slazem ili bih nesto dodala i citiram...nadovezem se...procaskam... :lol:

Ostale se trudim da ne primecujem i sa zadovoljstvom preskacem...Narocito par vecitih kriticara svega, svacega i svakoga, a ja ne videh ni jednu temu otvorenu od strane istih...copy/paste im je vrhunac " pametne misli il' osecanja", a o ostalom...mrzi me da ih vise komentarisem...
Prepoznace se sami... :lol:

Od mene i previse na ovoj glupoj temi ...k'o da sam zabasala na bosanski forum...mis'im, po temi, hahahah :lol:

Jos jedna glupa tema --- I'M SHOCKED!!! daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
e022.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back