Nove želje u 2015.

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Svim forumašima i forumašicama želim vam

- zdravlje,
- sreću,
- ljubav,
- novac,
- mir
- prijateljstvo
- radost i
- oproštaj od drugih i vi njih oprostite...

.....ali da se potrudite. :lol:

a sebi

- stabilnu emotivnu vezu :heart:
- skok sa aviona :mrgreen:

a momcima :andjeo:

on-i-ona-2-1.jpg

Sledeća želja?
:ceka:

Sigurno razmišljate malo unapred i imate neke planove ili želje. Podelite ih sa svojim prijateljima forumašima i forumašicama.

Krenuću ja prvi:

1. Prvi plan ili želja u 2015.godini mi je da se zaposlim, da imam neke svoje kakve takve prihode (za početak)
2.Želeo bih da konačno odem na more. Nadam se da će se sve u 2015. konačno poklopiti i da ću otići negde
3. Voleo bi kao i u ovoj godini da sem mora imam i neko putovanje van granica
4. Iako to nije prioritet, niti o tome puno razmišljam, mada svih ovih godina postoji kao neka želja kojoj se nadam da će se nekako iz prikrajka ispuniti. Želeo bih da upoznam neku devojku sličnih interesovanja, temperamenta i stavova u životu

Sigurno razmišljate malo unapred i imate neke planove ili želje. Podelite ih sa svojim prijateljima forumašima i forumašicama.

Krenuću ja prvi:

1. Prvi plan ili želja u 2015.godini mi je da se zaposlim, da imam neke svoje kakve takve prihode (za početak)
2.Želeo bih da konačno odem na more. Nadam se da će se sve u 2015. konačno poklopiti i da ću otići negde
3. Voleo bi kao i u ovoj godini da sem mora imam i neko putovanje van granica
4. Iako to nije prioritet, niti o tome puno razmišljam, mada svih ovih godina postoji kao neka želja kojoj se nadam da će se nekako iz prikrajka ispuniti. Želeo bih da upoznam neku devojku sličnih interesovanja, temperamenta i stavova u životu

1. To ti želim od sveg srca (ali teško brate)
2. Vrlo teško
3. Teško (osim ako ne nađeš neku Nemicu da se ženiš)
4. Teško je i to ( nađi jednu da ima para a interesovanja gledaj samo tvoja)

To ti je savet od Pere iz NS

Back