Kakvi su ovnovi????Ko zna neka pise!!!

• Začetnik teme Začetnik teme OVAN-----
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
smanji bre ta slova.

ne ide veza dva ovna, veruj mi na rec. ja sam bila 8 godina u vezi sa ovnom (i ja sam), meni podznak strelac, njemu jarac. sad, ko je tu koga sutnuo je diskutabilno. on je mene pritisao( sa brakom) koji meni u tom momentu uopste nije padao na pamet ni kao teoretska mogucnost ( e yebiga, zene ovnovi... :wink: ) a kad sam ga odbila on je postavo ultimatum "sve ili nista". haha, pritisnuti ovna. naravno da je bilo nista. i nikad mi se posle nije javio u zivotu. niti ja njemu. posle osam godina. eto to tako biva medju ovnovima.
ali nije bilo samo do pritiskanja nego sto je ta veza postala nesto kao incest. suvise slicnosti, nikakve misterije, previse ljubomore i tvrdoglavost sa obe strane. tu niko nije hteo da popusti ni za milimetar i svadje se nisu zavrsavale dogovorom nego gadjanjem pepeljarom (kristalnom, teskom), telefonom, knjigom...
eto.
mislim da muskom ovnu tesko pada da bude jednak sa zenom. mora on da bude dominantan. a zena ovan ne podnosi kad je neko iznad nje. ufff....
sad sam vam otvorila dusu... :lol:

dobro.a sta ja da radim sa jednom tvrdoglavom ovcom?mislim...znam da me voli...i ja njega volim...i ja sam ovan...super nam je islo...i ...sutnuo me.a da dok me tako malo sutirao plakao je kao beba...on i jeste beba...bas mi nekako nedostaje....strasno je u stvari koliko mi nedostaje....sta da radim?jel ce on nesto uraditi?kako da se postavim?ali ljudi to je bio savrsen odnos!ON JE BIO JA,A JA SAM BILA ON!SRODNE DUSE!NAJBOLJI ORTACI!MAMA!TATA!SVE...i sta sad?

e ne znam...
sta mu je podznak?

muski ovnovi vole kad im malo izmices. malo te nema, pa te ima...oni imaju najgluplje erotske fantazije na planeti. mislim, ne glupe nego uobicajene. misteriozna neznanka ih zavodi, francuska sobarica brise prasinu sa visoke police u mini suknji....
shvatila? nema ortacenja! budi tajanstvena!
pale se na vizuelni efekat...sve mora da bude savrseno. ali tako savrsena, nemoj da mu se bacas u narucje, nego naprotiv, ignorisi ga.
nemoj da mu budes durgarica nego ljubavnica....

Back