Koliko su muskarci ribe kategoricni i koliko zaista misle to sto kazu a koliko se foliraju da bi izvukli reakciju! Koliko ustvari blefiraju,a koliko su iskreni!??Bila bih bas bas zahvalna ako bi neko umeo da mi kaze nesto o tome!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se , sve muske ribe koje poznajem su veliki lazovi...sibirska:Hahahahaha...sad će da ispadne da ti stalno kontriram, ali...
Moj brat je Ribe-Devica, znači, jednom zine, 3 puta slaže!
Fixa:ne kontriras mi,
lepo sam napisao "ako ne ulazimo dublje u ovu temu" i (generalno)...
to znaci da je on ili nizi tip ribe, a kada je devica u podznaku nizeg tipa znaka to je zlo koliko laze;
ili ako je visi tip moze da ima aspekte koji uticu na to da laze cim zine.
Dina81:Slazem se , sve muske ribe koje poznajem su veliki lazovi...
jovajna84:Koliko su muskarci ribe kategoricni i koliko zaista misle to sto kazu a koliko se foliraju da bi izvukli reakciju! Koliko ustvari blefiraju,a koliko su iskreni!??Bila bih bas bas zahvalna ako bi neko umeo da mi kaze nesto o tome!!!
Nexus 6:u, super...to znaci da sam ja visi tip...
ili sam, u stvari, nizi, a lazem da sam visi...![]()
Dobro se secas ali nisam mislila samo na njih vec uopsteno i muske i zenske ribe koje poznajem ( a za jednu i radim) su veliki manipulatori i lazovi...cast izuzecima..i ne ja nisam mazohista jer bi valjda sa nekom od tih riba i ostala...Nexus 6:izvini...ako se dobro secam, pisala si kako si bila sa vise muskih riba?
e, device, mazohisti...vole da ih lazu...
ako se ne secam dobro , izvinjavam se...