- Poruka
- 49.496
Kakav mozak treba imati da si protiv svog naroda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocigledno meris po sebi i sebi slicnima, pa ti je pocetna postavka takva. Za tvoju informaciju da ne idemo mnogo u proslost vecina Srba nije sebicna i mnogi su poginuli za svoj narod i ovo imas dokaze, a za tvoju tvrdnju imas naklapanje izdajnika koji bi da se izjednace sa ostatkom naroda kako ne bi bili izdajnici.Koje je to glupo pitanje, ne znam da li si svestan?
Pa ako su svi manje vise sebicni , to znaci da im je pripadnost narodu tek na 4,5 mestu, to znaci da ima toliko mesta i prioriteta ispred koji ce biti razlog za saradnju sa neprijateljima svog naroda...
Da ne pricam kad je to deo kulture nekog naroda, kad se smatra snagom to da se uzdas u se i u svoje kljuse..
Tako da pitanje je na nivou deteta od 4,5 godine, eto dadoh ti ovih pola godine vise...
Treba jos?
Pa imas i podkulturu da je uspeh veci ako ti niko nije ravan, tj biti prvi u selu , tada se svi rivali smatraju neprijateljima....
Projektuje se kolaboracija, tj saradnja da nije nesto znacajno , ali daje prednost u odnosu na rivale..
Klasika posle svakog rata ili pred kraj svakog rata je da se eliminisu komsije koji su rivali, taj deo je poznat kao srpski kod....tj izrazeniji je kod Srba...ili balkanaca...ko ce ga znati da se neko ne uvredi sto je izostavljen..
To ce se pokazati u sledecem nacionalnom ratu koji bude vodila Srbija ako prezivi do tog rata, a trebalo bi...
Издајнички?Kakav mozak treba imati da si protiv svog naroda?
To sam znao odmah da ces da napises, pa ipak sam napisao ono sto mislim.Ocigledno meris po sebi i sebi slicnima, pa ti je pocetna postavka takva. Za tvoju informaciju da ne idemo mnogo u proslost vecina Srba nije sebicna i mnogi su poginuli za svoj narod i ovo imas dokaze, a za tvoju tvrdnju imas naklapanje izdajnika koji bi da se izjednace sa ostatkom naroda kako ne bi bili izdajnici.
Posto svaki izdajnik "prikriva " kako ti kazs svoje delo on to radi pripisivanjem svojih nedela drugim ljudima, a najvise svom neprijatelju Srbinu, kao sto ti radis.....To sam znao odmah da ces da napises, pa ipak sam napisao ono sto mislim.
Videlo se iz aviona, bukvalno onaj ko postavlja pitanje u takvoj formi kao sto si ti postavio mora da bude zaludjen nekom mitomanijom.
Zato sam ti i napisao da ti je pitanje na nivou 4 godine...
Prvo izdaja se u mnogo slucajeva ne primecuje, tj prikriva.
Drugo , i oni sto ginu , pola njih gine sto nema kud, a ne zato sto su za svoj narod...Tu ne mogu da pisem za prosla vremena, ali mogu za ove ex yu ratove..
Trece , osoba koja tako crno belo razmislja u 90% ce surovati sa neprijateljem, jer ce svoje aktivnosti bojiti u belo...dokle god moze..
Ovo poslednje sam video puno puta...znaci da ne poveruje covek, pa ni ti , iako ces verovatno ako budes imao prilike upravo to uciniti.
Osoba radi direkno na stetu svog naroda , a za korist npr nekog svog rodjaka, tu vrsi racionalizaciju, da je dobar, naravno i da ne cini stetu, a usput ima i korist.
Zato je pravo pitanje kad neko postavlja pitanje od 4 godine zrelosti, sta podrazumeva pod izdajom ili radom protiv interesa svog naroda....?
Ako misli da ce neko organizovati streljanje u Kragujevcu za nekog okupatora, i jedino to kao izdaju , onda je jasno da mu sve ostalo nije izdaja...da budem precizan sta je upravo ucinio svojim prevelikim patriotizmom..
Auuuu, brate ti nisi citav....Posto svaki izdajnik "prikriva " kako ti kazs svoje delo on to radi pripisivanjem svojih nedela drugim ljudima, a najvise svom neprijatelju Srbinu, kao sto ti radis.....
Mozak koji analizira na tvoj nacin je svakako necim zaludjen, ali prvenstveno svojom intelegencijom, pa si ti odlican primer za ovu temu.
Prvo izdaja se primecuje i to vrlo jednostavno, u pocetnim uslovima se prikriva, ali cim se odnosi zategnu idajnici istrcavaju napadom na one koji traze zakonitost
Ma jok, nego da budem fin i dvolican dok ti bezobrazno lupetas ocene o meni i mojim sposobnostima....e seronja jedan nesposobni. To je bolest bre. Da ti neko cuti dok ti lupetas o njemu gluposti. To radi svojoj mami zele jedno.Auuuu, brate ti nisi citav....
Tebi treba zrtva...to je ocigledno....da se ispraznis za sve pasive sto si ih pocinio pa te sad stiglo...
Ako stavljas razdor u samom startu , ne kao ja zbog stanja u Srbiji , nego ti zbog necega....onda se zapitaj ko ce psiholoski onda da oseca nacionalnu pripadnost kad ga u startu unakazujes, iskoristavas, i proklinjes...
Pa izvini sto sam napisao sta mi smeta kod matoraca koji otkrivaju baby mudrosti....Ma jok, nego da budem fin i dvolican dok ti bezobrazno lupetas ocene o meni i mojim sposobnostima....e seronja jedan nesposobni.
Kao kikiriki po velicini, gladak.Kakav mozak treba imati da si protiv svog naroda?
Verujem da većina nema svest o tome šta je dobro za njihov narod.Kakav mozak treba imati da si protiv svog naroda?
Dobro ovu tezu je lako potvrditi jednostavnim testom iz socioloskog domena, tj anketa test sa 20tak pitanja i bilo bi cak i merljivo koliko ljudi nemaju pojma o socio odnosima , sto je posledica istorije i privrede Srbije...ruralna asocijalna zemlja, dodatno asocijalna zbog mentaliteta i zuluma, tj nasilja okupatora.....Verujem da većina nema svest o tome šta je dobro za njihov narod.
Igrom slučaja, bila sam medijator pri jednom anketiranju mladih osoba u vezi sa njihovim poznavanjem EU.Dobro ovu tezu je lako potvrditi jednostavnim testom iz socioloskog domena, tj anketa test sa 20tak pitanja i bilo bi cak i merljivo koliko ljudi nemaju pojma o socio odnosima , sto je posledica istorije i privrede Srbije...ruralna asocijalna zemlja, dodatno asocijalna zbog mentaliteta i zuluma, tj nasilja okupatora.....
Ako ne znas nista o potrebama i vaznostima za razvoj drugih jer ne znas ni sta drugima treba niti sta ih interesuje, vec kloniras sebe u trazenju odgovora sta drugima treba, onda je jasan dokaz teze...srocen, u paroli, sve sto drugima treba sam JA....ili jos jasnije, sta je dobro za MENE dobro je za SVE.
Ne bih se slozio... Kolega je lepo objasnio, mlade ljude nema ko na vreme da uputi, da im da bar osnovu da razmisljaju o tome kako da pomognu svojoj zemlji.Na kraju se može reći da mladi ljudi jesu neprijatelji svoje nacije, da svi koji svojim radom i pozitivnim političkim delovanjem ne uzmu učešće u razvoji svoje države nesvesno spadaju u grupu onih koji rade protiv svog naroda.
Oni gledaju kako su im roditelji teski saradnici nakaradnog i podrzavaoci vlasti i da nema komunikacije...
Oni primecuju nedostatak komunikacije tj ne postoji nacin da se razgovara sa roditeljima i starijima....i sa sistemom.
Nažalost, imali smo oduvek vladajuće partije koje su regrutovale mlade ljude u svoje redove, a mladi ljudi su se pecali na neke povlastice koje su nuđene. Od tog angažovanja je bilo više štete nego koristi.Ne bih se slozio... Kolega je lepo objasnio, mlade ljude nema ko na vreme da uputi, da im da bar osnovu da razmisljaju o tome kako da pomognu svojoj zemlji.
Mislim da je nama veca steta od penzionera, vecina je hipnotisana TV-om, oni su ti koji su navikli da je vlast apsolutna u vreme SFRJ, da se vlasti ne protivreci i oni najcesce guraju frazu- cuti, moze i gore.
Uvek je bilo toga, da...Ali mi kao roditelji smo krivi sto deca preuzimaju taj nivo rezignacije, sto nemaju svest da su bas oni buducnost nase zemlje.Nažalost, imali smo oduvek vladajuće partije koje su regrutovale mlade ljude u svoje redove, a mladi ljudi su se pecali na neke povlastice koje su nuđene. Od tog angažovanja je bilo više štete nego koristi.
Svako može da pomogne svojoj državi.Uvek je bilo toga, da...Ali mi kao roditelji smo krivi sto deca preuzimaju taj nivo rezignacije, sto nemaju svest da su bas oni buducnost nase zemlje.
Ustvari, vrlo kompleksna tema, prvo bi trebao svaki pojedinac da se zapita kako ja mogu da pomognem svojoj zemlji. Neka pocne od toga da ne baca smece okolo. Da stedi i cuva prirodu koliko moze, da ne baca sporet u reku.... Tek kad ljudi pocnu tako da razmisljaju, lako ce se naci i veci, krupniji cilj koji ce ih objediniti. Najbitnije je da se ne mire sa losim zato sto moze jos gore.