- Poruka
- 391.730
Kao tetreb ste, letite ,romanticni ste, izgubljeni, nesigurni, srecni, ljubomorni ili poludite
ili ste u nekoj posebnoj fazi koja se ne moze ni opisati
ili ste u nekoj posebnoj fazi koja se ne moze ni opisati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad se zaljubim samo u tvoju sliku gledam i srećan sam, u stomaku leptiri a nije od loše hrane, srce tuče a nisam trčao, oči se smeju a ništa smešno nije, ruke drhte a ne stavljam ih u gaće. Nina volim te, volim čak i tvoje temeKao tetreb ste, letite ,romanticni ste, izgubljeni, nesigurni, srecni, ljubomorni ili poludite
ili ste u nekoj posebnoj fazi koja se ne moze ni opisati![]()
ovo je divnoKad sam bio mladji bio sam kao debil kad se zaljubim. Umeo sam da upakujem cokoladicu u 5 kutijica i da joj to dam da otvara i odmrsava. A onda sam skapirao da je to sve simpa ak tako nesh hebati. Sad sam opusten. Sta god. Lepo je, ne ocekujem nista osim lepo ragzovora i u sustini se ne zaljubljujem. Ne posvecujem se nikome, imam prioritete.
Basedne bih znao))
eh...Kao tetreb ste, letite ,romanticni ste, izgubljeni, nesigurni, srecni, ljubomorni ili poludite
Kao tetreb ste, letite ,romanticni ste, izgubljeni, nesigurni, srecni, ljubomorni ili poludite
Šta ti voliš ?jel volis kamenka i kremenka?)))
Lud ali volim da stancujem peme po tjubu.Kao tetreb ste, letite ,romanticni ste, izgubljeni, nesigurni, srecni, ljubomorni ili poludite
Kakva ću biti no normalna kao i uvekKao tetreb ste, letite ,romanticni ste, izgubljeni, nesigurni, srecni, ljubomorni ili poludite
tresu mi se ruke, glas mi podrhtava, mucam , ispadaju mi stvari iz ruku..Kao tetreb ste, letite ,romanticni ste, izgubljeni, nesigurni, srecni, ljubomorni ili poludite