Kakvi ste kada se zaljubite?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad sam bio mladji bio sam kao debil kad se zaljubim. Umeo sam da upakujem cokoladicu u 5 kutijica i da joj to dam da otvara i odmrsava. A onda sam skapirao da je to sve simpa ak tako nesh hebati. Sad sam opusten. Sta god. Lepo je, ne ocekujem nista osim lepo ragzovora i u sustini se ne zaljubljujem. Ne posvecujem se nikome, imam prioritete.

Kao tetreb ste, letite ,romanticni ste, izgubljeni, nesigurni, srecni, ljubomorni ili poludite
ili ste u nekoj posebnoj fazi koja se ne moze ni opisati :lol:
Kad se zaljubim samo u tvoju sliku gledam i srećan sam, u stomaku leptiri a nije od loše hrane, srce tuče a nisam trčao, oči se smeju a ništa smešno nije, ruke drhte a ne stavljam ih u gaće. Nina volim te, volim čak i tvoje teme :heart:

Kad sam bio mladji bio sam kao debil kad se zaljubim. Umeo sam da upakujem cokoladicu u 5 kutijica i da joj to dam da otvara i odmrsava. A onda sam skapirao da je to sve simpa ak tako nesh hebati. Sad sam opusten. Sta god. Lepo je, ne ocekujem nista osim lepo ragzovora i u sustini se ne zaljubljujem. Ne posvecujem se nikome, imam prioritete.
ovo je divno :zaljubljena:

Имам супер моћи, када прелазим улицу не гледам лево, десно једноставно летим. Могу брда да померам, једем ништа и мислим да ће трајати заувек.

Back