Kakvi muškarci vam se više dopadaju?

A jbga, glume frajere. Mada mene svi ubedjuju da sam stalno namrgodjen i preozbiljan, i hladan. A ja sam siguran da sam baš pričljiv i previše. I pušim Marlboro :rumenko::rumenko::rumenko: 10ak godina vec, to se ne računa:mrgreen:

Sasvim je drugo kad je neko ozbiljan i ćutljiv po prirodi, to uopšte ne mora da bude loše. Ali kad sate i sate provodiš smišljajući pozu, e to je već problem, mislim oni žele da budu frajeri, nedostupni, a to mi već miriše na to da žele da bar malo zezaju i povređuju te devojke. Mada ima i dosta devojaka koje smišljaju pozu nedostižne ribe:zcepanje: Na kraju niko ne bude zadovoljan u tim ulogama, niko ne dobije ono što u stvari želi.

Sasvim je drugo kad je neko ozbiljan i ćutljiv po prirodi, to uopšte ne mora da bude loše. Ali kad sate i sate provodiš smišljajući pozu, e to je već problem, mislim oni žele da budu frajeri, nedostupni, a to mi već miriše na to da žele da bar malo zezaju i povređuju te devojke. Mada ima i dosta devojaka koje smišljaju pozu nedostižne ribe:zcepanje: Na kraju niko ne bude zadovoljan u tim ulogama, niko ne dobije ono što u stvari želi.

E bravo, to je prava reč, pozeri. Ma nisam ja ćutljiv. Nisam ni preozbiljan, ali nije svaki moment za blesanje. Kad vidim, čujem nešto smešno, kad vidim dragu osobu nasmešim se... Šta ima da se smejem ko naduvan non-stop?:lol:
Inače to mi kažu kolege sa posla i ljudi koji mi nisu bliski... Ostali ne...

Inače, apropo tvog posta, rekao bih, laički da su devojke podjednako pozerke kao momci. Mada mi to opet i ide više uz devojku nego momke. *** kao što kaže začetnik teme, njih 12 sedi i mršte se jedan na drugog. A devojaka nigde.

Kako im nije smor bez ženskinja?:roll::roll:

svi puse Marlboro, na pola spusteni kapci na ocima, bezizrazajno lice, bez trunke osmeha na licu i obavezno zvaka u ustma koju polako zvacu.

...i ja sam takve sretala i uopste nisu smesni :)

...neko kome mogu da verujem, ko ima osecaj za realnost, ko je nesto postigao u zivotu...moze da izgleda kako hoce vazno mi je da se ja lepo osecam pored njega, da me ne cini nervoznom i da me moze opciniti pricom... meko srce i jaka volja

Pa prirodno je da volim otvorene i komunikativne ljude,a ne neke folirante i glumce
To vazi za oba pola
Kod muskaraca mrzim to izigravanje vlikog muskarca, bas onako kako si opisao u uvodnom postu
Jedna od stvari koje me veoma raduju kod mog muza su i njegova otvorenost, direktnost, humor, i sto ljudima uvek prilazi s osmehom is otvorenom pricom
Ne bih mogla ziveti sa nekim namudjenim cutologom, to je sigurno

Back