Kakvi muskarci idu okolo i prave decu, a zatim ih napustaju?

Iz razloga potenciranja homoseksualizma sa ciljem da se smanji populacija, a sve pod kontrolom medija....kao okova za svest nesnadjenih zena....
malo sam se pogubila...
vecinom muskarci ne zele decu, beze od zajedice, porodice, ne zene :think:

to je vec drugo pitanje zasto muskarci ne zele brak, porodicu, decu...

malo sam se pogubila...
vecinom muskarci ne zele decu, beze od zajedice, porodice, ne zene :think:

to je vec drugo pitanje zasto muskarci ne zele brak, porodicu, decu...
Ko to kaze? Zene koje su oterale svoje muzeve iz kuce ili vise nemaju interesa za njega?
Niste naucile koliko je zena dvolicna kada nesto hoce da promeni? Mnoge su nasilne...i u ostalom da li je muskarac trazio brak ili su zene te koje hoce brak?

U danasnje vreme, muskarci traze brak i decu iako mogu da imaju sex i bez braka....a zene beze od braka ko djavo od krsta....

Iz razloga potenciranja homoseksualizma sa ciljem da se smanji populacija, a sve pod kontrolom medija....kao okova za svest nesnadjenih zena....
Cek, kakve veze ima homoseksualzam sa smanjnjem populacije? koliko ja znam, homosekuslaci bas i zele decu, da usvoje ili traze surogat majke da im rode. Veci problem je podrzavanje promene pola gde zena ukloni matericu ili muskarac vrsnjaka....

Deca se prave tako lako kad se ljudi seksaju bez kontracepcije (muškarci bez kondoma, žene bez pilula). To obično biva slučajno i neplanirano, ali desi se zbog nemarnosti.
Možda,...kad bi se sexali full time, što je realno nemoguće. :hehe:
Šalim se,...zavisi od mnogo faktora.U principu, par meseci "ozbiljnog" rada, pod uslovom da su oboje ok.Sve drugo je "luda sreća".

Prvo,...niko ne ide okolo i ne pravi decu gde stigne.Jer, deca se baš i ne prave tako lako,...uglavnom je to "pozamašan" posao.
Drugo,...postoje i žene kojima je to dovoljan "uslov", jer ne žele više ništa sa muškarcem, osim da bude u neku ruku "donor sperme".Sve i da su kreteni!
Ne bi se reklo da bas nista ne zele osim deteta, jer pitanje alimentacije je postalo cak teska predizborna aktuelnost, tipa da drzava placa alimentaciju.....

Извини али питање је тупаво
Jeste tupava, jer i ti odgovaras na takvu temu....nije tupava za ozbiljne pristojne i pametne ljude.

Извини али питање је тупаво
Jeste tupava, jer i ti odgovaras na takvu temu....nije tupava za ozbiljne pristojne i pametne ljude.

Back