Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.484
Da li su deca odgovornost majki, oceva ili zajednicka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zajednickaDa li su deca odgovornost majki, oceva ili zajednicka?
Ne znam, nisam nikad sreo muskarca koji ide okolo, pravi decu pa ih napusta.
Šta ti misliš, i zašto te ovo pitanje muči ?Da li su deca odgovornost majki, oceva ili zajednicka?
Lik ide okolo, pravi decu pa napusta.Тако то жене доживљавају ...
Деца требају и морају бити заједничка одговорност оба родитеља.Da li su deca odgovornost majki, oceva ili zajednicka?
Šta si uradio?A kakvi su ti muskarci sto ostavljaju trudne zene? Gde je odgovornost kada ostavis trudnu zenu ili zenu sa malom decom?
Pa i jeste.Bilo bi lepo da je zajednicka
Da li su deca odgovornost majki, oceva ili zajednicka?
A cija je odgovornost radjanje dece?
Ne treba da placaju nista to drzava nek daje kao u normalnim drzavama, pa besplatno obrazovanje i najboljima posao da dajuNastao je veliki problem oko alimentacija koje muskarci ne isplacuju ostavljenim zenama, sto i jeste problem, jer im te zene nista drugo ne traze. Dakle, javila se ideja da drzava preuzme na sebe brigu o deci ostavljenih zena, a da se drzavni aparat obracuna sa muskarcima koji stvaraju porodicu za porodicom i dete za detetom koje ostavljaju da se sami staraju.
Šta bre ti hoćeš?Nastao je veliki problem oko alimentacija koje muskarci ne isplacuju ostavljenim zenama, sto i jeste problem, jer im te zene nista drugo ne traze. Dakle, javila se ideja da drzava preuzme na sebe brigu o deci ostavljenih zena, a da se drzavni aparat obracuna sa muskarcima koji stvaraju porodicu za porodicom i dete za detetom koje ostavljaju da se sami staraju.
Juce sam cuo zapanjujuci broj razvoda, a i mnoge znam koji iz nekoliko brakova imaju po jedno ili dvoje dece koje ne mogu da izdrzavaju....
Mali idi vidi jesm li kod Saleta i usput donesi kafu...Šta bre ti hoćeš?
Hoćeš da se biješ?
(![]()
![]()
)