kakvi korisnici takvi...sadrzaji

zasto bas LJ&S

• zanimljiv neki ljudi svracaju pa reko da im se pridruzim...

• doso/dosla da nadjem partnera za...parenje

• sto vama smeta sto ja postujem u gatjama

• ni sam ne znma + se kajem...ebo me tamni vilajet

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Size...
Mi smo glupi...
Elita je extra inteligentna, ali nece da se exponira....
Mi im zagadfjujemo zivot svojim besmislicama...
Elita kuka na nedostatak kreativnosti...
Mi smo i dalje glupi.

To bi otprilike bilo to.:)

pogresno ti je ovo prvo lice mnozine.
ti nisi glup, a i pismen si, sto je, ono, redje od duge ovde... ako se tome doda duhovitost - a imas je, to je skroz dovoljno da zavredi da se procita...
inace ne znam sto se podela svela na nove i stare clanove - idiot je idiot, ma koliki da mu je staz...

zbog gospodjicinog posta hocu da dodam i ovo - ne mislim da ljubav& sex treba da bude sterilno mesto sa ozbiljnim postovima... duhovitost je super, nonsalancija takodje... ali ako se u 90% tema ne prica ni o cemu (ali bukvalno - samo se chatuje i to dosadno)... gde je tu zabava?

pogresno ti je ovo prvo lice mnozine.
ti nisi glup, a i pismen si, sto je, ono, redje od duge ovde... ako se tome doda duhovitost - a imas je, to je skroz dovoljno da zavredi da se procita...
inace ne znam sto se podela svela na nove i stare clanove - idiot je idiot, ma koliki da mu je staz...

zbog gospodjicinog posta hocu da dodam i ovo - ne mislim da ljubav& sex treba da bude sterilno mesto sa ozbiljnim postovima... duhovitost je super, nonsalancija takodje... ali ako se u 90% tema ne prica ni o cemu (ali bukvalno - samo se chatuje i to dosadno)... gde je tu zabava?

:rumenko:
Ma dobro, to je bilo malo sarkazma, imam neko mishljenje o sebi (pozitivno naravno :mrgreen:) koje ne moze niko da promeni.
Ipak, hvala na lepim rechima.:):cmok:

ja u prolazu..htela sam samo da kze nesto sto mozda ima veze sa temom, a mozda i nema..
riletovi postovi za mene imaju dubinu jednog andrica..i oplemene mi dan.
jer u njima nadjem ono sto trazim u postovima inace:
iskrenost, emociju, iskustvo, mudrost

i na ljisu, i na drugim poforumima ima svega..svako nadje ono sto mu treba.

Back