Kakve žanrove volite kad je u pitanju serija/film?

Volim skoro sve zanrove ali najvise drame sa dobrom pricom, rezijom i glumcima, najteze je snimiti dobru dramu...
Superherojske filmove koji su danas popularni ne gledam, horore koje nisam gotivio ranije sad mogu istrpeti ako nisu sami sebi svrha, tj. ako su u sluzbi price...
Krimi serije po malo smaraju jer ih je previse, pa izbegavam...
Komedije isto volim...

Kad kazem drame mislim od novijih npr. Roma od Cuarona ili The Lighthouse brace Eggers... E taj film je bas primer kako horror misterija treba da bude podredjena scenariju...
Inace iz nekog razloga krimic je najpopularniji zanr u serijama, ne znam iz kog, ali sve najgledanije serije su do pre 10 godina bile krimi, a sad i nasi to kopiraju, i naravno kao u svemu kasnimo..

Kad smo kod nasih, mi nismo snimili dobru komediju ne pamtim, a nekad smo bili magovi za to..
Na domace serije i filmove u epohi sam slab, a novije drame ima par gledljivih, nisu nesto top, ali moze da se gleda, npr. Rekvijem za gospodju J, Ajvar, Savovi...
Serija stvarno ima solidnih da se probere, mada nije to ni blizu ovome sto se snima na zapadu... Al za nase uslove super.

хорор избегавам, нећу да ми квари расположење, не волим ништа негативно ни да чујем ни да видим. Супер хероје такође не љубљаја мада могу ту и тамо да погледам. Остало је све у игри.
Horori su grozni za gledanje

Back