I izuzetan Aktivan član Poruka 1.793 18.10.2021. u 08:39 - Kakve to politicare imamo??? #1 malo om je bilborda po ulicama sad keenuli i po parkovima a da bi se lepo videli moraju da seku sumu. pogledajte nenormalnost nasih politicara:
malo om je bilborda po ulicama sad keenuli i po parkovima a da bi se lepo videli moraju da seku sumu. pogledajte nenormalnost nasih politicara:
Mystic+ Stara legenda Banovan Poruka 98.351 18.10.2021. u 09:59 - Kakve to politicare imamo??? #2 Где ти видиш политичаре? Престаните тако да их зовете. Боље их зовите дијаболицима !
Ангел. Buduća legenda Poruka 47.420 18.10.2021. u 10:01 - Kakve to politicare imamo??? #3 Имамо врхунске политичаре... Од короне умреше толики људи, познати, непознати... А њима ништа. Ни један да оде Богу на истину.
Имамо врхунске политичаре... Од короне умреше толики људи, познати, непознати... А њима ништа. Ни један да оде Богу на истину.
Mystic+ Stara legenda Banovan Poruka 98.351 18.10.2021. u 10:08 - Kakve to politicare imamo??? #4 Све што пипну о истули. Ако би сви ти дијаболици и социопате некако нестали, народ би имао шансе да преживи и сам би се некако организовао.
Све што пипну о истули. Ако би сви ти дијаболици и социопате некако нестали, народ би имао шансе да преживи и сам би се некако организовао.
radeta62 Buduća legenda Poruka 43.063 18.10.2021. u 10:27 - Kakve to politicare imamo??? #5 Mystic+: Где ти видиш политичаре? Престаните тако да их зовете. Боље их зовите дијаболицима ! Kliknite za proširenje... Prico mi djedo posle rata pojavili se insekti gubari ojadili sume, narod isao da ih skida sa drvece ove danasnje narod ne skida,zasto?
Mystic+: Где ти видиш политичаре? Престаните тако да их зовете. Боље их зовите дијаболицима ! Kliknite za proširenje... Prico mi djedo posle rata pojavili se insekti gubari ojadili sume, narod isao da ih skida sa drvece ove danasnje narod ne skida,zasto?
Mystic+ Stara legenda Banovan Poruka 98.351 18.10.2021. u 10:28 - Kakve to politicare imamo??? #6 radeta62: Prico mi djedo posle rata pojavili se insekti gubari ojadili sume, narod isao da ih skida sa drvece ove danasnje narod ne skida,zasto? Kliknite za proširenje... Зато што је "елита" онеспособила и заглупела масу генерацијама.
radeta62: Prico mi djedo posle rata pojavili se insekti gubari ojadili sume, narod isao da ih skida sa drvece ove danasnje narod ne skida,zasto? Kliknite za proširenje... Зато што је "елита" онеспособила и заглупела масу генерацијама.
radeta62 Buduća legenda Poruka 43.063 18.10.2021. u 10:30 - Kakve to politicare imamo??? #7 Mystic+: Зато што је "елита" онеспособила и заглупела масу генерацијама. Kliknite za proširenje... Mene nisu ja im hjebem muter svima.
Mystic+: Зато што је "елита" онеспособила и заглупела масу генерацијама. Kliknite za proširenje... Mene nisu ja im hjebem muter svima.
a bre Milun Buduća legenda Poruka 36.913 18.10.2021. u 11:16 - Kakve to politicare imamo??? #8 Mystic+: Где ти видиш политичаре? Престаните тако да их зовете. Боље их зовите дијаболицима ! Kliknite za proširenje... a sta fali nasim politicarima? Lopovi, kriminalci, mafija, pljackasi, samozivi, megalomani...................ko i svi politicari na svetu.
Mystic+: Где ти видиш политичаре? Престаните тако да их зовете. Боље их зовите дијаболицима ! Kliknite za proširenje... a sta fali nasim politicarima? Lopovi, kriminalci, mafija, pljackasi, samozivi, megalomani...................ko i svi politicari na svetu.
Torrente Bgd Buduća legenda Poruka 34.549 18.10.2021. u 11:37 - Kakve to politicare imamo??? #9 A ovde posekli drvece da bi se video Vucicev bilbord??
Somebody74 Poznat Poruka 7.985 24.10.2021. u 19:17 - Kakve to politicare imamo??? #10 izuzetan: malo om je bilborda po ulicama sad keenuli i po parkovima a da bi se lepo videli moraju da seku sumu. pogledajte nenormalnost nasih politicara: Kliknite za proširenje... Glupi narod, od šume ne vidi drveće. Sada ima šanse da progleda.
izuzetan: malo om je bilborda po ulicama sad keenuli i po parkovima a da bi se lepo videli moraju da seku sumu. pogledajte nenormalnost nasih politicara: Kliknite za proširenje... Glupi narod, od šume ne vidi drveće. Sada ima šanse da progleda.
Patata Caliente Buduća legenda Poruka 33.679 24.10.2021. u 20:45 - Kakve to politicare imamo??? #11 a bre Milun: a sta fali nasim politicarima? Lopovi, kriminalci, mafija, pljackasi, samozivi, megalomani...................ko i svi politicari na svetu. Kliknite za proširenje... A jel ima neki posten u SRS, osim ovih sto si vec pobrojao
a bre Milun: a sta fali nasim politicarima? Lopovi, kriminalci, mafija, pljackasi, samozivi, megalomani...................ko i svi politicari na svetu. Kliknite za proširenje... A jel ima neki posten u SRS, osim ovih sto si vec pobrojao
Umri_muski Legenda Poruka 74.056 24.10.2021. u 21:22 - Kakve to politicare imamo??? #12 ivan_andj: Имамо врхунске политичаре... Од короне умреше толики људи, познати, непознати... А њима ништа. Ни један да оде Богу на истину. Kliknite za proširenje... Vidi stvarno....
ivan_andj: Имамо врхунске политичаре... Од короне умреше толики људи, познати, непознати... А њима ништа. Ни један да оде Богу на истину. Kliknite za proširenje... Vidi stvarno....