Kakve su ti misli, takav ti je...

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.472
Mozak ti je odašiljač, koji puca misli frekvencijom tvog razmišljanja, u stratosferu... u stratosferi se širi i vraća tebi, na frekvenciji kojom je otišla.
Ako je misao frekvencije iznad 528hz, dobro je. Doćiće ti energija, kojom ćeš održati svoje zdavlje, nećeš je izgubiti, može se desiti da se ljudi čude tvom zdravlju, primer... ispod 528hz vraća ti se negativna energija, jer se ona smatra lošom, pa će ti za jedno 4, 5, 6, 8, 10 god stradati neki organ u telu, u zavisnosti koliko si slao misli u stratosferu snage ispod 528hz...opet zavisi od količine i koja misao prevladava u tvom životu.
Misli koji ti prolaze kroz glavu, odlaze u stratosferu, i vraćaju se, kupeći energiju te frekvencije sa planete, to je ta karma za života, taj čovek tim delima kupi energiju koja već postoji na planeti. Čovekove misli su drugim rečima čistač postojećih energija te frekvencije na planeti, i negativna enegija koja već postoji, usisava se u čoveka koji tom frekvencijom zrači, i tako čisti planetu...paradoks, pomaže planeti i okolini time što zrači negativno i usisava u sebe iz okoline negativnu energiju tim ponašanjem, loše za njega jer će upropastiti zdravlje kroz par godina ili deceniju,ali jbg...i filter strada kad se ishaba. Dok pozitivna osoba kupi pozitivne energije, i istvara u isto vreme, dakle dupla funkcija, za razliku od negativnog razmišljanja. Negativna frekvencija će stvoriti negativnu samo ako dozvoli druga osoba, ako prihvati tu frekvenciju i počne da reaguje na nju, dakle ne sme biti negativne reakcije na nju da se ne bi širila, odgovor "hvala ti" je dovoljan za bilo šta, pa nek se čude šta bi, pozitivna nema šta da se prihvati u glavi, ona se desi, da li si je ti registrovao je nebitno, tu je.
Kakve su ti misli, takav ti je život. Nema dalje. Tačka.
Pišite ako imate šta. Možda neko pitanje.

Samo kad bih mogla čim se probudim da imam samo divne misli... nego se jedno sat vremena mučim prvo, i dobro je i nije, pa se zgadim nad tim mučenjem... i onda okrenem drugi list koji je moje neko regularno dnevno lice. :D
Mučim se kad se budim kao da se svaki dan rađam, pa ne samo da se mučim ja, nego se muči i ta koja me je rodila, davno već pod zemljom.
Bože sačuvaj... da nema tog obaveznog preokreta kojim poželim da zgrabim dan, svaki bi mi bio teško podnošljiva kazna.

Poslednja izmena:
Pitao bih... A ko te tera da budeš Ti loš ako je nešto loše?
Možeš imati lošu procenu, smisla "ovo neće izaći na dobro", a ko te tera da budeš loš jer je situacija loša.
Jer jedno je "procena situacije" a drugo "moje ponašanje na situaciju".
Tera te asocijacija koju flashuje mozak kad vidis nesto ili cujes nesto...
Tesko je odupreti se tome, ali moguce.

Tera te asocijacija koju flashuje mozak kad vidis nesto ili cujes nesto...
Tesko je odupreti se tome, ali moguce.
Čovek jeste da reaguje, ali ne reaguje instant, jedino ako si se prepustio tome.
To su ti oni ljudi koji, neko mu nešto kaže u raspravi, pa on instant reaguje na istom nivou energije, da pokaže da zna istom jačinom, da pokaže da nije mačiji kašalj.
Staneš, pogledaš ga, pa promeniš kurs energije i rasprave. Mrdneš se sa mesta, jer ta energija cilja pravolinijski od njega ka tebi, pa ako je nešto bitno odgovoriš smireno da se problematika završi,pukneš prstom kao prekid rasprave i okreneš glavu, nastavi li, prekidaš ga u sred rečenice "ja sam završio".

Čovek jeste da reaguje, ali ne reaguje instant, jedino ako si se prepustio tome.
To su ti oni ljudi koji, neko mu nešto kaže u raspravi, pa on istant reaguje na istom nivou energije, da pokaže da zna istom jačinom, da pokaže da nije mačiji kašalj.
Staneš, pogledaš ga, pa promeniš kurs energije i rasprave. Mrdneš se sa mesta, jer ta energija cilja pravolinijski od njega ka tebi, pa ako je nešto bitno odgovoriš smireno da se problematika završi,pukneš prstom kao prekid rasprave i okreneš glavu, nastavi li, prekidaš ga u sred rečenice "ja sam završio".
Da je samo to, nego i gledanje TV-a, slusanje muzike, hrana...

To su ti oni ljudi koji, neko mu nešto kaže u raspravi, pa on instant reaguje na istom nivou energije, da pokaže da zna istom jačinom, da pokaže da nije mačiji kašalj.
Ovo je tacno i jasno objasnjeno.
Ali nije lako menjati kurs energije u svakoj zivotnoj situaciji.

Ovo je tacno i jasno objasnjeno.
Tome služi praksa. Praksa kao i za sve. Nekad je najbolje i skloniti se, dok se plima ne spusti, i ne biti na udaru te plime.
Ti ljudi u stvari kupe negativnu energiju u svojoj okolini nesvesno, na svoju štetu, i nije u redu biti u blizini ako je jaka.

Tome služi praksa. Praksa kao i za sve. Nekad je najbolje i skloniti se, dok se plima ne spusti, i ne biti na udaru te plime.
Ti ljudi u stvari kupe negativnu energiju u svojoj okolini nesvesno, na svoju štetu, i nije u redu biti u blizini ako je jaka.
Kapiram o cemu pricas.
Evo uz rizik da zvucim banalno ali "sve je to zivot"
Energije se preplicu, ukrstaju...
Nekako mi deluje neprirodno u svakom momentu biti na visini zadatka.

Kapiram o cemu pricas.
Evo uz rizik da zvucim banalno ali "sve je to zivot"
Energije se preplicu, ukrstaju...
Nekako mi deluje neprirodno u svakom momentu biti na visini zadatka.
Niko ne očekuje biti na visini zadatka, to i nije zadatak...ako balansiraš biciklu dok je voziš, ti to radiš da bi se održao na bicikli, ne da bi bio na visini zadatka, jer ne želiš da se oguliš ako padneš.

Pa, nisam mnogo razmišljala na taj način, ali nešto uviđam da idem od onoga: ''Sebe kad sam pobedila danas, svi ostali su mi boza-limunada!''
Kad ti dodju negativne, udari i kontru, kaži u sebi "nisam mislio zaista, izletelo, želim bolje", ne mora niko čuti, bitno je da ti znaš i da si iskreno rekao.
Ja se pomolim za oproštaj, pustim tamijan da se prži dok kuvam kafu, a on me vuče da čitam molitvu jednu, drugu i treću... kad je tamijan malo veći, molim se i lično, svojim rečima...
Ali, iskreno, jer iskreno želim da me negativne misli ostave na miru. Iskreno verujem da to nije ono što mislim.... odbacujem i... pali. Pali, radi, ima efekta.

Evo primer.
Ne govorim o tudjoj negativnoj energiji.
Kada mi se desilo veliko sr...to je povuklo sa sobom i veliku tugu.
Tuga je "negativna" emocija.

Ali pustila sam sebe, da me prodrma.
Nakon toga sam se sastavila.
To je proces, nisam mogla u istom momentu da se iz frekvencije tuge prešaltam na bilo sta drugo.

Svaki drugaciji potez bi za mene bio neprirodan i nasilan.
Dakle, balansiranje je ok.ali podesiti kada i kako.

Back