Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Vidi ...
Ja sam Blizanac/Vaga....imam 22 godine a zenske vage su "smrt" za mene...
2 najvaznije zene do sad u zivotu su mi bile vage...sa jednom nisam uspeo jer joj je zasmetalo sto sam se kao vezao za nju....a sa drugom sam i dalje i ona je pravi andjeo
vi ste mi malo cudne...imate tu neku kontradiktornu slobodu u sebi...u smislu...i ne zelite da se vezujete,a opet...nekad se skroz prepustate...i ne znam kako i zasto...sloboda je ne vezati se ali i totalno se prepustiti...mnogo cudno...
ali devojke vage....
Hvala ti puno na odgovoru,ali,ne znam da li se izdvajam od ostalih vaga,ali ja bas ne odgovaram tvom opisu...
Ja bas kad se zaljubim,znam jako da se vezem!!!!!
Evo na primer jednog decka muvam godinu i po dana,bila sam s njim na jedno vece,pre jedno 8 meseci i jos uvek se borim za njega!!!!!
Naprosto ga obozavam...
Poslednje 4 veze su mi bile na jedno vece,a ukupno sam imala jedno 3 veze koje su trajale duze od 2 nedelje!!!
Zato mislim da sam pravi baksuz u ljubavi!!!!
I zbog toga se pitam kakve srece u ljubavi imaju zenske vage!!!!!
Draga moja, i ja sam Vaga a muz mi je u znaku Ribe!!!!
U principu, Vage i Ribe se ne slazu najbolje ali probaj.... samo strpljivo! Ribe su divne. Ali na tebi ostaje inicijativa...ti vodis...Drzim ti palceve