KAKVE SU MUSKE VAGE???

*Fast Man*:
etotako:
lazu
povrsni su
vole da se hvale... i izmisljaju svasta
napaljeni su uvek
i tako...
umeju da postanu prilicno grubi i neprijatni kada vide da stvari nece ispasti onako kako oni zele... ali do tada se pretvaraju i koriste svim sredstvima... nemaju srama

ovo je moje iskustvo sa jedno 7-8 muskih vaga
mozda i vise... ne vodim evidenciju

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
JA SAM DUPLA VAGA!! I ZNAM DOSTA VAGA INACE U ZIVOTU I NEMOGU DA SHVATIM KAKO SI USPELA DA NABROJIS SVE OVE OSOBINE KOJE NEPOSTOJE KOD NAS!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
NEMAS TI POJMA SA VAGAMA,JER DA ZNAS NE BI PISALA OVO NJESRA

Uuuuuuuuuuuuuu vagice kako si ljut.....
Pozdrav buducem komsiji :wink:

..... Mada sta fali ako su stalno napaljeni? :wink:

POP Mare:
HELLGIRL:
LUDI KO STRUJA,UGLAVNOM PAMETNI,SNALAZLJIVI,VIZUELNE OSOBE,DUHOVITI,SVALERI(ALI BUKVALNO SVE,I MUSKE I ZENSKE VAGE KOJE POZNAJEM VARAJU),UGLAVNOM ISKRENI,OSETLJIVI,UMETNICKI NASTROJENI,SKLONI POROCIMA,SAMOSTALNI,PRAVDOLJUBIVI,PONOSNI,...
To da su skloni porocima i da varaju se ne slazem uopste...

Takodje. Licno ne pijem uopste, cigaru ne mogu ni u ruke da uzmam... a sto se tice varanja meni je to totalno debilski tako da ni to ne radim. Svaleranje da, ali u granicama flerta, ali nista dalje od toga.

Zana:
*Fast Man*:
etotako:
lazu
povrsni su
napaljeni su uvek
i tako...
umeju da postanu prilicno grubi i neprijatni kada vide da stvari nece ispasti onako kako oni zele... ali do tada se pretvaraju i koriste svim sredstvima... nemaju srama

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
JA SAM DUPLA VAGA!! I ZNAM DOSTA VAGA INACE U ZIVOTU I NEMOGU DA SHVATIM KAKO SI USPELA DA NABROJIS SVE OVE OSOBINE KOJE NEPOSTOJE KOD NAS!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ma ja sam mislio napaljeni kao loze se(qrce se) :wink: TO NISMO! A ovako drugacije(sex) mozda :D Ziva istina je da vage stalno flertuju... Neznam ni zasto, moram, nebitno dal imam nesto od toga, VOLIM BRE! 8)
POZ BUDUCA KOMSINICE! :wink:

Tamarela:
...kako zavesti musku vagu?

Idi na neku opusteniju varijantu... Nemoras da glumis neku sad sex bombu a isto i neku jadnu cednu klinku!
KOMPLIMENTI!! KOMPLIMENTI!! I Jos KOMPLIMENTI! Ipak smo mi vazdusni znakovi i volimo da nas ljudi uzdizu jos vise u nebo :wink:
Al nije tesko zavesti vage, ko sto rekoh uvek su raspolozene za flert, pa cak i ako ga ne zavedes barem ces se ok provesti:D

*Fast Man*:
etotako:
lazu
povrsni su
napaljeni su uvek
i tako...

pa ovaj tvoj komentar je jos jedna potvrda moje izjave
i onaj manijak sto sam ga se jedva otarasila (nadam se da jesam) je dupla vaga...
btw, njegova omiljena laz je bila da radi za CIA
a najgore stvari koje je uradio:
emotivno me je ucenjivao da se vidim sa njim tako sto je kukao da mu mama umire od leukemije... sasvim moguce da je to izmislio... KAKAV COVEK BI SE IGRAO SA TAKVIM STVARIMA?
a poslednja izjava, kada je video da ipak nece dobiti to sto je hteo... da ce mi unakaziti lice... to je veoma slatko, jel da?

kreten!
rekla sam mu da cu ga tuziti...

pre neki dan mi je jedna muska vaga rekla da necu uspeti da ostvarim svoje snove... i to je izjavio na osnovu neke pogresne astoloske prognoze... na srecu, poznajem dovoljno astrologiju da znam da je to bila cista malicioznost...

rekla sam mu sve sto mislim o njemu... nemam pardona kad su takvi ljudi u pitanju...

zasto je zloupotrebio moje poverenje? ispricala sam mu neke svoje planove i probleme... ukratko: jadnik!

zasto je to uradio?

zato sto nije uspeo da me izmanipulise... nemam pojma zasto ovi ljudi misle da mogu svakog da zavedu..
kao da su oni bogom dani, a svi mi ostali smo naivcine koje cekaju bas njih

Trenutno sam sa vagom i ne znam da li smo raskinuli ili ne.Govoti mi da me voli,obecava svasta.A sa druge strane imam neki osecaj da laze,vara....Mozda je najbolje da ja presecem jer je vaga nekako neodlucna,nedefinisana.....ljigava

etotako:
*Fast Man*:
etotako:
lazu
povrsni su
napaljeni su uvek
i tako...

pa ovaj tvoj komentar je jos jedna potvrda moje izjave
i onaj manijak sto sam ga se jedva otarasila (nadam se da jesam) je dupla vaga...
btw, njegova omiljena laz je bila da radi za CIA
a najgore stvari koje je uradio:
emotivno me je ucenjivao da se vidim sa njim tako sto je kukao da mu mama umire od leukemije... sasvim moguce da je to izmislio... KAKAV COVEK BI SE IGRAO SA TAKVIM STVARIMA?
a poslednja izjava, kada je video da ipak nece dobiti to sto je hteo... da ce mi unakaziti lice... to je veoma slatko, jel da?

kreten!
rekla sam mu da cu ga tuziti...

JBG!!! Ako je neko umno bolestan ko taj lik o kome pricas nebitno je kog je horoskopskog znaka!!! :?
Nadam se da ces upoznati NORMALNU vagu i da ces popraviti misljenje :wink: :D
8) SRECNO!

*Fast Man*:
Zana:
*Fast Man*:
etotako:
lazu
povrsni su
napaljeni su uvek
i tako...

Ma ja sam mislio napaljeni kao loze se(qrce se) :wink: TO NISMO! A ovako drugacije(sex) mozda :D Ziva istina je da vage stalno flertuju... Neznam ni zasto, moram, nebitno dal imam nesto od toga, VOLIM BRE! 8)
POZ BUDUCA KOMSINICE! :wink:

Pa VOLIM I JA BRE!!!!
Komsija :wink:
KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Back