Kakve poruke dobijate

Ima mnogo osoba sa problemima jer je nase drustvo tabuizirano previse.

Pisu takve gadosti da bi ih momentalno trebalo naci i poslati strucnjaku jer nije normalno biti toliko agresivan,napadan kad se vidi zensko koje ti se dopadne.

Podseca me na one muslimane i indijce sa neta koji cak i lepo zensko lice samo da vide pisu odvratne nezrele stvari.
Kao i na snimak gde devojka ide normalno u farkama,dugim rukavima a muski svi da je dotaknu,sta bese,nzm.

Jezivo sto takvi postoje.

Pisu takve gadosti da bi ih momentalno trebalo naci i poslati strucnjaku jer nije normalno biti toliko agresivan,napadan kad se vidi zensko koje ti se dopadne.

Podseca me na one muslimane i indijce sa neta koji cak i lepo zensko lice samo da vide pisu odvratne nezrele stvari.
Kao i na snimak gde devojka ide normalno u farkama,dugim rukavima a muski svi da je dotaknu,sta bese,nzm.

Sve bi to bilo OK kad se cice ne bi malcice palile upravo na agresivne i uvrnute tipove, vide ljudi da to moze da prodje, pa dejstvuju po tom obrascu.

Sve bi to bilo OK kad se cice ne bi malcice palile upravo na agresivne i uvrnute tipove, vide ljudi da to moze da prodje, pa dejstvuju po tom obrascu.

Normalan je normalan uvek.
Foliranti mogu tako ali na duze staze to puca.

Agresivan lik ima nije normalan.Nesto mu fali ocigledno cim je agresivan.

Uvrnutost...Znas one bolesnike sto kraj potpisane traze jos neku i izigravaju "nesrecnike"?
Oni to zovu tako "uvrnutost"a nenormalno je samo tako.

Normalan je normalan uvek.
Foliranti mogu tako ali na duze staze to puca.

Agresivan lik ima nije normalan.Nesto mu fali ocigledno cim je agresivan.

Uvrnutost...Znas one bolesnike sto kraj potpisane traze jos neku i izigravaju "nesrecnike"?
Oni to zovu tako "uvrnutost"a nenormalno je samo tako.

Shvatam, cak i delim tvoje misljenje, medjutim ne moze se poreci da normalnost, uravnotezenost, korektnost i sl., takodje moze da postane dosadna i neprivlacna, i tu mnogi nalaze prostora da bi se uvaljivali na originalan nacin ma kako to uvrnuto bilo.

:(:(
:(

Shvatam, cak i delim tvoje misljenje, medjutim ne moze se poreci da normalnost, uravnotezenost, korektnost i sl., takodje moze da postane dosadna i neprivlacna, i tu mnogi nalaze prostora da bi se uvaljivali na originalan nacin ma kako to uvrnuto bilo.

Ne kod devojaka koje znaju sta znaci druga strana medalje i kako uvrnutost moze da ima daleko gadnije posledice nego sto se cini na prvi pogled.
Takodje nije dosadna kada lik ima licnost,karakter.Ako nema jeste ali tu ne pomaze sta god da proba.

Ne kod devojaka koje znaju sta znaci druga strana medalje i kako uvrnutost moze da ima daleko gadnije posledice nego sto se cini na prvi pogled.
Takodje nije dosadna kada lik ima licnost,karakter.Ako nema jeste ali tu ne pomaze sta god da proba.

Ne znam, npr. moja baba je uvek govorila kako zene lakse izlaze na kraj sa muzevima podivljalim pijancima nego sa muzevima prirodnim nepatvorenim budalama, tako da su kriterijumi za utvrdjivanje kriterijuma saroliki. Ponekad mi se cini da je poenta kao u onom vicu kad Ciga prodaje sprej protiv insekata, ono cuveno: "Moz' i tako bate." :)

Ne znam, npr. moja baba je uvek govorila kako zene lakse izlaze na kraj sa muzevima podivljalim pijancima nego sa muzevima prirodnim nepatvorenim budalama, tako da su kriterijumi za utvrdjivanje kriterijuma saroliki. Ponekad mi se cini da je poenta kao u onom vicu kad Ciga prodaje sprej protiv insekata, ono cuveno: "Moz' i tako bate." :)
Uz postovanje tvoje babe,ona je bila mlada u vreme kada zensko nije imalo nikakvo pravo glasa.
Problem je sto u Srbiji ima mnogo agresivnih i mentalno nesredjenih muskih koji normalne ne podnose muske,pricaju gluposti o njima a takodje dosta devojaka kojima treba zastita od agresivnog oca,brata i hajde sad zaglave sa agresivcima a onda prodaju pricu.

Na fejsbuku Nada ima oko 32.000 pratilaca, a najpopularniji tekst na blogu je FITT izazov osam nedelja.

– Mnogo čitalaca mi piše, i uglavnom kažu da im objave veoma koriste i često me usput pitaju za mali savet. Iako odgovori na 99 odsto pitanja mogu da se nađu na blogu, oni ipak vole da im lično odgovorim. Često mi se u poslednje vreme događa da mi neko mahne na ulici ili priđe da me pozdravi. Njihov širok osmeh koji prvo vidim, vredniji mi je od 1.000 reči.
http://www.blic.rs/slobodno-vreme/zanimljivosti/kako-uspeti-na-internetu-nada-pronasla-nacin-kako-da-preko-jutjuba-zaradi-i-postane/phtklsh

dal bi volele da vas prpoznaju na ulici na osnovu forumashenja i kakvu bi reakciju ocekivale:D

Back