Kakve muskarce traze bogate zene

bogate, jer ti bogati ne vole da dele bogatstvo sa sirotinjom, moe samo da se umnoži, a nikako da se smanji...
mada znam slučajeve (jedan sa foruma) gde joj je potreban papučar da joj čuva decu i bude kučna pomoćnica dok ona uvećava to svoje bogatstvo

Uglavnom još bogatije.
Ili ako je baš žnaru onda nekog lepotana dok rodi decu.
Rumunke i Sose ovde samo da je visok, jer par stotina godina venčanja u familiji da se zemlja ne tuđi uticalo te su sad ne više od metar i šumske jagode, i treba neko da osveži gene.

Uglavnom još bogatije.
Ili ako je baš žnaru onda nekog lepotana dok rodi decu.
Rumunke i Sose ovde samo da je visok, jer par stotina godina venčanja u familiji da se zemlja ne tuđi uticalo te su sad ne više od metar i šumske jagode, i treba neko da osveži gene.

Da se javim tamo :lol:

Vecinom traze bogate ali i medju njima zaleti neka koja nece gledati na muskarca kao na novcanik ili parazita vec ce traziti nekog ko joj orgovara na ostalim poljima.

Ja znam dve super bogate cure... jedna je unuka nekog milionera iz SAD,
Druga zivi ovde,ali su poreklom iz Australije.

Njih dve su se odlucile za decke koji zaista nisu imucni,
ali su iz ok porodica.. i usluzni, kucni tipovi..uvek zadovoljni,
i ne smeta im da neko drugi vodi glavnu rec, a oni da izvrsavaju naredbe :mrgreen:

ja bih rekao jos bogatije a vi
Tačno.Nemoj mnogo da razmišljaš o tome.Žene traže bogate,lepe,mlade,pametne,da budu u svemu bolji nego što su one,da budu glupi k'o noć i ništa ne vide kad su sve njene loše osobine u pitanju a da istovremeno umeju i mogu da ubiju,zakolju i otmu kad su njihove žene u pitanju.Razmisli malo i izvedi zaključak
kakvi to muškarci treba da budu,da bi bili po ženskom ukusu.

- - - - - - - - - -

Sumnjam.To je prvo što hoće da provere posle upoznavanja.

ja bih rekao jos bogatije a vi

bogate žene su obično same i traže one mlađe tipove..ne bi one da se zamaraju, ja to gledala u ameriĆkim filmovima i na TLC :lol:
...
i gledala jednu baš onako ala Dinastija, Aleksis fazon, on nju kao zaprosio da se vere, a ona sve uz onaj osmeh, rekla, "Dečko kako si ti sladak, ali ipak NE!"
..
ne da pare pa to ti je, a on kao iz onih latinoameričkih serija :zaljubljena:
..
samo nekako malo ljigav u onom kaubojskom odelcu, što mu ona izabrala, jer on naravno ne ume! :lol:

Back