Svinjska_radost
Primećen član
- Poruka
- 593
Žene, kakve tipove privlačite? Verujete li pre u privlačenje sličnosti ili različitosti? Šta muškarci koje privlačite u stvari govore o vama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žene, kakve tipove privlačite? Verujete li pre u privlačenje sličnosti ili različitosti? Šta muškarci koje privlačite u stvari govore o vama?
Privlacim fine decke, kulture i visokoobrazovane, iz normlnih porodica.
Slicne.
Smatram da to koga privlacimo dosta govori i svesno i nesvesno o nama,
zato uvek volim da saznam s kakvim curama je izlazio moj dragi pre mene.
тури слику да видимо каква си, можда те и оженим таку фину![]()
Ijao saaleeee... hahhhaahah.
Razmislicu o tome![]()
govore da su mazohisti jer odbijaju otvoren iskren pristup dobrog tipa,da ne znaju sta hoce pa aj daj vragaŽene, kakve tipove privlačite? Verujete li pre u privlačenje sličnosti ili različitosti? Šta muškarci koje privlačite u stvari govore o vama?
Ili prevelike dobrice ili emotivne vampire koji ne znaju sta hoce.
Uglavnom dva sasvim razlicita tipa. Sto, verujem, zavisi od moga raspolozenja i nacina na koji tada zracim.
Ili potpune labilce, cesto sklone porocima kojima treba uteha, tetosenje,... i neko kome ce da crpe energiju. Jednom nasela, sada bezim glavom bez obzira(Ne mogu ja da cupam i dizem nekoga ko sam to ne zeli.)
Ili stabilne, zdrave, opravdano samouverene muskarce koji svojim karakterom izazovu postovanje i divljenje.
Ako napravim presek, svi su imali (manje ili vise) neku umetnicku crtu. A sta to govori o meni, ne znam... Oni su govorili da nisam "tipicna zena" ma sta to znacilo...
Ne verujem ni u privlacenje potpunih suprotnosti, ni slicnosti. Verujem u naslucivanje, osluskivanje...- uklapanje u celinu.
To ti izađe na isto. Energetski vampiri su obično vonabi dobrice. Znam po sebi, što se više trudim da ugodim, ispravim, učinim, to više iritiram. Tačno osećam prezir, vidim da sam ljigav.Ili prevelike dobrice ili emotivne vampire koji ne znaju sta hoce.
zanimljiva si ti...jako si zanimljivaPrivlacim fine decke, kulture i visokoobrazovane, iz normlnih porodica.
Slicne.
Smatram da to koga privlacimo dosta govori i svesno i nesvesno o nama,
zato uvek volim da saznam s kakvim curama je izlazio moj dragi pre mene.
Привлачила сам разне - од генијалаца до манијака.
Верујем само у привлачење сличних људи. И не привлачим само ја њих него и они мене, тако да...Не знам шта је ту уопште загонетно.
Ja emotivnog vampira samo jednom... necu viseI sweeare
![]()
Sve češće privlačim neke veterane.
A kad veterani hoće da se udvaraju, onda svakakve vratolomije može žena da očekuje.
Jedan se juče popeo na stenu, visi nad provalijom u gleda me ovako![]()
Ja privlacim samo prave muskarce, posebne, iz dobre kuce, sportiste bez poroka sa plocicama i dokolenkom, koji ne obracaju paznju na druge zene a nisu ljubomorni, ma samo frajere par excellence, sta li to govori o meni![]()
?
ozenjene muskarce kojima ne treba povremena kres varijatna,vec duga i stabilna veza.svi su ,ma svi smo ,gladni ljubavi i paznje