Privlačenje

ne znam, nikad nisam pravila presek jer mi se cini da su karakterno sasvim razliciti, ali moguce je da neka zajednicka nit postoji...i to je ono sto sam u svakom prepoznala kao nesto sebi slicno, srodno.
nazvacu to ludilom, ali ne bas u klinickom smislu te reci:lol:

Žene, kakve tipove privlačite? Verujete li pre u privlačenje sličnosti ili različitosti? Šta muškarci koje privlačite u stvari govore o vama?

Привлачила сам разне - од генијалаца до манијака. :lol:

Верујем само у привлачење сличних људи. И не привлачим само ја њих него и они мене, тако да...Не знам шта је ту уопште загонетно.

Žene, kakve tipove privlačite? Verujete li pre u privlačenje sličnosti ili različitosti? Šta muškarci koje privlačite u stvari govore o vama?

Privlacim fine decke, kulture i visokoobrazovane, iz normlnih porodica.

Slicne.

Smatram da to koga privlacimo dosta govori i svesno i nesvesno o nama,
zato uvek volim da saznam s kakvim curama je izlazio moj dragi pre mene.

Privlacim fine decke, kulture i visokoobrazovane, iz normlnih porodica.

Slicne.

Smatram da to koga privlacimo dosta govori i svesno i nesvesno o nama,
zato uvek volim da saznam s kakvim curama je izlazio moj dragi pre mene.

тури слику да видимо каква си, можда те и оженим таку фину:D

Kada je u pitanju obostrana i željena privlačnost, naravno da sam privlačila pametne, lepe, interesantne i ostale epitete, kakva sam i sama, ofkors :ogledalo:
No, s obzirom da su postojale i one druge, neželjene privlačnosti od strane manje pametnih, manje lepih, manje interesantnih i generalno neepitetnih, može se izvući zaključak da ne postoji veza između osoba koje privlačimo i naših osobina, iz razloga direktne kontradiktornosti prve i druge tvrdnje.

U svakom slučaju, nismo jednodimenzionalna bića u kojima bi drugi ljudi videli samo tu jednu dimenziju koja ih eventualno privlači, a još manje smo statični i nepodložni psihofizičkim promenama pa da bi privlačili samo određene ljude sa određenim ukusima, koji se, uzgred, takođe menjaju - iz čega proizilazi da univerzalne relacije između onih koje privlačimo i nas samih - nema.

Poslednja izmena:

Uglavnom dva sasvim razlicita tipa. Sto, verujem, zavisi od moga raspolozenja i nacina na koji tada zracim.

Ili potpune labilce, cesto sklone porocima kojima treba uteha, tetosenje,... i neko kome ce da crpe energiju. Jednom nasela, sada bezim glavom bez obzira :lol: (Ne mogu ja da cupam i dizem nekoga ko sam to ne zeli.)
Ili stabilne, zdrave, opravdano samouverene muskarce koji svojim karakterom izazovu postovanje i divljenje.
Ako napravim presek, svi su imali (manje ili vise) neku umetnicku crtu. A sta to govori o meni, ne znam... Oni su govorili da nisam "tipicna zena" ma sta to znacilo...

Ne verujem ni u privlacenje potpunih suprotnosti, ni slicnosti. Verujem u naslucivanje, osluskivanje...- uklapanje u celinu.

Uglavnom dva sasvim razlicita tipa. Sto, verujem, zavisi od moga raspolozenja i nacina na koji tada zracim.

Ili potpune labilce, cesto sklone porocima kojima treba uteha, tetosenje,... i neko kome ce da crpe energiju. Jednom nasela, sada bezim glavom bez obzira :lol: (Ne mogu ja da cupam i dizem nekoga ko sam to ne zeli.)
Ili stabilne, zdrave, opravdano samouverene muskarce koji svojim karakterom izazovu postovanje i divljenje.
Ako napravim presek, svi su imali (manje ili vise) neku umetnicku crtu. A sta to govori o meni, ne znam... Oni su govorili da nisam "tipicna zena" ma sta to znacilo...

Ne verujem ni u privlacenje potpunih suprotnosti, ni slicnosti. Verujem u naslucivanje, osluskivanje...- uklapanje u celinu.

nisi ti tupava :lol:

sto opet implicira da nisi nista posebno u krevetu :rotf:

Ili prevelike dobrice ili emotivne vampire koji ne znaju sta hoce.
To ti izađe na isto. Energetski vampiri su obično vonabi dobrice. Znam po sebi, što se više trudim da ugodim, ispravim, učinim, to više iritiram. Tačno osećam prezir, vidim da sam ljigav.
A nisam dobar, samo se trudim misleći da ću dobiti neku satisfakciju, ili makar izbeći kaznu.

Привлачила сам разне - од генијалаца до манијака. :lol:

Верујем само у привлачење сличних људи. И не привлачим само ја њих него и они мене, тако да...Не знам шта је ту уопште загонетно.

Ovo su dve prilicno kontradiktorne recenice.

Ja emotivnog vampira samo jednom... necu vise :manikir: I sweeare :lol:

Sto promeni nik kog djavola? Taman si stvorila brend sa onim starim :lol:

Ja privlacim samo prave muskarce, posebne, iz dobre kuce, sportiste bez poroka sa plocicama i dokolenkom, koji ne obracaju paznju na druge zene a nisu ljubomorni, ma samo frajere par excellence, sta li to govori o meni :whistling: :p?

ozenjene muskarce kojima ne treba povremena kres varijatna,vec duga i stabilna veza.svi su ,ma svi smo ,gladni ljubavi i paznje

- - - - - - - - - -

Ja privlacim samo prave muskarce, posebne, iz dobre kuce, sportiste bez poroka sa plocicama i dokolenkom, koji ne obracaju paznju na druge zene a nisu ljubomorni, ma samo frajere par excellence, sta li to govori o meni :whistling: :p?

sta je sa drugom carapom?:think:

Back