Kakve misli takav život

Koliko vi puta pomislite na to isto?

• Čim pomislim skrenem misli na nešto drugo

• Jednom ili dva puta ali slučajno!

• Manje od 15

• Više od 15 ali manje od 100 puta

• Više od 100 puta ali manje od 300

• NOP-STOP!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
... ja sam odgovorila "vise od 15 manje od 100", zato sto takve misli mogu nekad proleteti puno puta kroz glavu u toku dana, a da traju minut ili samo sec... a kad se to sve sabere na kraju dana izadje manje ili vise...u zavisnosti od rasplozenja koje nije svakog dana isto... cak se menja i u toku dana...

Khm... 60 sekundi u jednom minutu i isto toliko minuta u satu, to izadje tri hiljade i shesto sekundi po satu. Uzecemo da jedan, budan dan traje 16 sati, recimo... to mu izadje na pedesetsedam hiljada i shesto sekundi u toku dana za razmisljanje. Kad se to podeli na trista, dodje mu 192 sekunde, sto je malo jace od 3 minuta... A to vec nije covek nego pico-patjenik, ili je to zapazanje chis' bullshit i nema veze s zivotom.

Recimo da si razmišljao o matematici a ne o temi. Samo od izlaska iz kuće do prodavnice, škole, faksa, ili posla verovatno naidješ na osobu suprotnog pola i pomisliš svašta... Ako još pomisliš i na dve poze to se računa kao da si dva puta pomislio... U toku minuta možeš naići na više riba nego što ima sekundi...

Ja non stop. Dobro, nije svaki dan isti, ali stvarno puno mislim o tome, svaki cas, ali nije mi potrebno da vidim bilo kakvog tipa, ne, to mi samo izvire iz glave...samo od sebe. Samo se "uhvatim" da sedim i buljim u jednu tacku i "snimam filmove". Evo na primer danas posebno cesto, cak ponekad ne mogu da ucim zbog toga, pogotovo leti, tad sam hiperekscitabilna, valjda zbog manjka odece ili cega vec....ali nooooon stop! Ko decko u pubertetu...i tako mi je otkad znam za sebe.
Nisam nezasita, nista takvo, telo mogu da zadovoljim, ali glavu, mastu - NIKAD!

Back