Kakve garaže, boli te glava! :)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja imam drugara koji je nekad bio podstanar kod mene a kom nista ne ide od ruke i pre par meseci sam mu nabacio skuter koji je platio smesnih 150 eura a kog sam mogao i ja da uzmem i da ga prodam za dosta vecu cifru ali njemu treba odskocna daska a meni ne i....... kupio on,usminkao,sredio i dobio Pezo 405 93' uz smesnu doplatu od 150 eura i sad ce dobiti 1000. Sinoc je prodao jos jedan kros motor koji je isto uzeo za lepe pare i imace 1500 eura.Nije neka lova ali s njom vec moze da uzme neki auto a ja cu mu pomoci da uzme nesto gde ce da zaradi pa nek pocne nesto da radi i da mu zena bude zadovoljna.
@Petar BSK
Ti si veoma mlad i ne znas da je nekad skolovanje bilo besplatno a ja i Kum smo iz tih generacija.To sto sad dozivljavamo nije kriv radnik nego lezilebovici koji su se uvukli u politiku iz licnog interesa a koji nista teze od kasike nisu digli i gde je polovina kupila diplome pa su sad kao neki obrazovani ljudi.Pravi maheri i nisu u politici nego cute i rade i zaradjuju sasvim dovoljno da ne moraju da drpaju sopstveni narod.
Pogledaj samo svoje okruzenje i videces da onaj ko ima garazu snova ima isto tako i takvu kucu a ti ne znas da je u politici.
Garaza snova nije pala sa neba i neko je morao dobro da se oznoji da bi je napravio i napunio ali sirotinja toga obicno nije svesna jer njoj je nemoguca misija da neko moze toliko da zaradi pa je automatski lopov a sve iz prostog razloga sto ta sirotinja nikad nije drzala 1000 eura u ruci odjednom pa joj je sve vece od toga veliko ko planina.

Bill Gates ima odličnu izreku koja bi prevedena, zvučala ovako nekako.

Kada bi svim siromašnim ljudima , oni koji su bogati, podelili sav svoj novac, za nekoliko godina oni siromašni bi opet postali siromašni, a oni bogati bi se opet obogatili.

Malo je vrednosti u novčaniku ako nemaš ništa u glavi i srcu.

Po tvome Petar ja što imam treba da podelim sirotinji pa onda svi da budemo sirotinja.:hahaha:

Хахахаха добра констатација :)
Гараже су предобре мада никад не бих правио нешто тако, битно је да је функционална, чиста и окречена. А да правим собу за аутомобил иди бегај :)

Bill Gates ima odličnu izreku koja bi prevedena, zvučala ovako nekako.

Kada bi svim siromašnim ljudima , oni koji su bogati, podelili sav svoj novac, za nekoliko godina oni siromašni bi opet postali siromašni, a oni bogati bi se opet obogatili.

Malo je vrednosti u novčaniku ako nemaš ništa u glavi i srcu.

Pare su kod onih koji znaju kako da imaju pare. One nisu slucajno rasporedjene tako kako jesu.

Platu prema satnici zakona,tj bedni minimalac ? :lol:
Mnogo se muce,ne mogu da spavaju jer ne znaju sta ce sa parama. Od kada su oni preuzeli stvar Srbija je otisla u *****.

Nisu državne firme i privatne firme stvorile satnicu rada, to se radi u Narodnu Skupštinu. Poslanici su izglasali te zakone. :zper:
Ja sam 10 godina radila u državnu firmu BEZ PLATE, moje cipele su cepale, doručak i prevoz o trošku mojih roditelja.Nigde nije bilo bolje, i dan danas otpuštaju još 600 firmi, mi to odlično razumemo. I kukaju kako nemaju para a imaju pare za more, banju, kola, stiropori oko kuće....more ti, čoveče, ma snalaze se kako umeju i znaju a tvoji komentari su ovde suvišni i već si pokvario ovu temu, kao što ovde neko rekao, ovo je Automobilizam a ne Politika.

Poslednja izmena:
Pa u Srbiji ako si sposoban da krades i spletkaris da.
Cast izuzecima. Da bi ti kumara bio na toj poziciji morao je kvalitetno da se obrazuje. A mnogi to ne mogu sebi da priuste.

Kvalitetno obrazovanje, da se oprostiš s tim. Danas niko ne gleda na diplomu, već na iskustvo i znanje. Neki su dobili vezu ali se grdno pokajali jer poslodavac i te kako viče i drma na svog najboljeg prijatelja/ najbližeg rođaka. :zper:Neki ljudi prosto imaju dara i talenat da stvara krug prijatelja širom zemlje i van, da imaš diplomatski govor, pregovaranje, poverenje, osećaj za poslovanjem, agresvno se probiješ na tržištu, moraš da budeš surov ako neko prekrši dogovor ili se napravi velika greška, i bla bla....sve ti to ne znaš kako se kad neko bori sve mora držati čvrsto u rukama....to ne može svako da ima. :lol:

Vi mene ocito ne razumete...Al dobro...Uzmimo za primer ovog momka http://www.kurir-info.rs/janko-placem-od-srece-sto-cu-imati-kucu-clanak-436543 ....

Šta si razumeo ovu priču?

Dečko je apsolutno sam, ne radi, i nema para. Ipak biznismeni, koga ti nazivaš pogrdnim raznim imenima, humani su i puni su srca i ljudi su to i sete se i izdvoje novac u humanitarne svrhe. Mnogo se namučili da dođu do bogatstva samo zato što umeju a dečko tek na samom početku života sav srećan što će imati dobar krov nad glavom ne znaju šta su to životne muke i borbe. Tek kad sad ima svoj dom, tu su struje, vode, đubre, telefon i sve to treba da plati ali ne može badava.Mora da se radi.

Nisu državne firme i privatne firme stvorile satnicu rada, to se radi u Narodnu Skupštinu. Poslanici su izglasali te zakone. :zper:
Ja sam 10 godina radila u državnu firmu BEZ PLATE, moje cipele su cepale, doručak i prevoz o trošku mojih roditelja.Nigde nije bilo bolje, i dan danas otpuštaju još 600 firmi, mi to odlično razumemo. I kukaju kako nemaju para a imaju pare za more, banju, kola, stiropori oko kuće....more ti, čoveče, ma snalaze se kako umeju i znaju a tvoji komentari su ovde suvišni i već si pokvario ovu temu, kao što ovde neko rekao, ovo je Automobilizam a ne Politika.

Nauci padeze...Dzaba ti rad u bilo kakvoj firmi onda,primala platu ili ne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back