gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ae sto su garaze.... Bitno je sta je u nima![]()
Ja bih rekao - sramota. Dok radnicka klasa jedva skrpi neku kucicu,koju otplacuje ceo zivot,ovi imaju garaze vrednije od 50 kuca...
Ja bih rekao - sramota. Dok radnicka klasa jedva skrpi neku kucicu,koju otplacuje ceo zivot,ovi imaju garaze vrednije od 50 kuca...
Nema radnička klasa ,kapitalizam i svako ima iste šanse .To ste hteli to imate,nesposobni su radnici.
Ne mora da znači da su ti materijali skupi, ali dovoljna je velika mašta i poneki jeftini materijali pa ispadne da ste bogati.![]()
To bi izgledalo u sustini kao kada bi psa obukli u smokingRetko ko bi to mogao da obavi...
U ovoj nasoj zemlji ljudi jedva mogu i nekog jugica da priuste .
Nebitno,sramota je bilo gde sto se stvara veliki jaz izmedju bogatih i siromasnih.
Po tvome Petar ja što imam treba da podelim sirotinji pa onda svi da budemo sirotinja.![]()
Ovakvi vredni i ambiciozni bogataši crnče od jutra do mraka, jure po poslovnim partnerima i sklapaju ugovore bi li isplatili radnicima platu prema satnici zakona, imaju pravo malo krasti jer je njegov teren i rizikuju od inspekcije da mu ne nađu neku rupu u zakonu da izgube sve a radnicima bi bili ponovo na biro, znaju da su omraženi od svojih radnika i službenika, a sinovi i kćeri bespoštedno i bezbrižno žive, nije da ne znaju šta će s parama, nego i dalje ulažu u investiciju i nepokretne kapitale, po opisu moga poslodavca.Imaju pravo da budu zaslužni za svoju muku i neprospavane noći.A posle bude kriv što su mu ruke zlatne.
Mislis izmedju sposobnih i nesposobnih?
Uglavnom je zato ali ima i izuzetaka gde bogati tatini sinovi ne znaju da stvaraju i obrnuto gde siromasni sin zna da stvara ali nema iz cega.
Nije realno da svi bas budu isti kad neko lezi po ceo dan a neko se ubi od posla.Samim tim je logicno da neko napreduje i da zaradjuje a posle je nekima krivo sto je stekao.Primer je moj Kum koji ujutro od 7h radi do 20h i godisnje predje oko 50k km! I sad dali mu treba zavideti sto vozi nov auto,sto se lepo oblaci,sto ponekad ode u inostranstvo da pogleda neku utakmicu za svoju dusu?
A sto se tice ovih garaza -ko moze nek ih pravi a ko ne moze neka pari oci.
Ma i ti mi mnogo imas...
Dovoljno i malo više nego što ti misliš ali ne da podelim neradnicima.
Po tvome Petar ja što imam treba da podelim sirotinji pa onda svi da budemo sirotinja.![]()
Ne nego treba da naucis jos nekoga kako da uspe... Bice mnogo vise zabave ako mnogo ljudi uspe.