Какве гаћице носите?

Опишите овде какве гаћице имате на себи, које су најбоље гаће, да ли волите танге?

Ја обожавам кад нека девојка носи танге. А највише мрзим кад неко млад обуче оне беле гаће као деда, оне гаће што деде и бабе носе ...

590771_f260.jpg

ma ja samo ovakve :per::hahaha::hahaha::hahaha:

Опишите овде какве гаћице имате на себи, које су најбоље гаће, да ли волите танге?

Ја обожавам кад нека девојка носи танге. А највише мрзим кад неко млад обуче оне беле гаће као деда, оне гаће што деде и бабе носе ...

Ja volim da nosim tange.
Trenutno na sebi imam tange, sorc i top, preko sam obukla roze jaknicu sa kapuljacom. Ne volim da nazebem. Sve je roze boje. Gacice su sa cipkicom, a s prednje strane na tkanini imam nacrtanu ruzu, koja je uokvirena sljokicama. Nosim roze nanulice sa pufnicom, i roze grejace, malo sam u fazonu 80.tih.
Bele gace kod muskarca jako volim, one siroke bokserice, jer mi to izgleda jako seksi, dok mi uske bokserice izgledaju pederski.

U ovom filmu se vidi kakve gace nose pravi muskarci.

..Zavisno od prilike... nekad mi se nose samo sexy gacice,tange... (sto bezobraznije to bolje :) )
A nekad najobicnije pamucne,sportske polubokserice...obicno sa nekim simpaticnim natpisima...
Obicno je moje raspolozenje usko povezano sa tim kakav ves imam (hmmm...)
Od bezobraznih gacica - samouvereniji flert...ono...ponasam se kao dama,u fazonu...znam sta imam ispod... i znam da bi ti se svidelo :ppp ..do... sportske varijante i fazona...obucu patike i mozemo da se penjemo na drvo ako 'oces :)

Back