Kakve devojke vise volite mrsave ili debeljuce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
m@j@ je verovatno debeljuca, pa zato pita… :wink:Luc:Sto deblje - to bolje :shock: . Nista ispod 80kg. Nema supe bez masne kokoske
. Kakvo je to pitanje :x ? Mi volimo savrsene devojke - nit buce, nit mrsave, samo savrsene :wink: .
Snezna_kraljica:m@j@ je verovatno debeljuca, pa zato pita… :wink:Luc:Sto deblje - to bolje :shock: . Nista ispod 80kg. Nema supe bez masne kokoske
. Kakvo je to pitanje :x ? Mi volimo savrsene devojke - nit buce, nit mrsave, samo savrsene :wink: .
a sto je jednostavno ne pitate...? Kakva si ti M@Jo??d4ch4:Snezna_kraljica:m@j@ je verovatno debeljuca, pa zato pita… :wink:Luc:Sto deblje - to bolje :shock: . Nista ispod 80kg. Nema supe bez masne kokoske
A otkud znash...Mozda je neka mala, mrshava, klempava, ruzna.....Misli o tome)
A kad svo vecj kod toga....Gde ti sebe svrstavash?
Mene pitas?d4ch4:A otkud znash...Mozda je neka mala, mrshava, klempava, ruzna.....Misli o tome)
A kad svo vecj kod toga....Gde ti sebe svrstavash?
NISAM!Luc:Ha ha ha, Snezna je DEBELA![]()
!!! Ko bi rek'o, nikad ne bih pomislio. "Naginjem ka bucama" HA ha ha
![]()
![]()
Snezna_kraljica:NISAM!Luc:Ha ha ha, Snezna je DEBELA![]()
![]()
![]()
![]()
Bas si bezobrazan, da znas...8)
Nisam debela, ali imam malo.. hm, izrazenije obline. I to mi se svidja. A ti pukni od muke!![]()
Kao sto rekoh - taj deo si vec preskocio - ja sam ono sto si nazvao - savrsenim.![]()
d4ch4:Snezna_kraljica:NISAM!Luc:Ha ha ha, Snezna je DEBELA![]()
![]()
![]()
![]()
Bas si bezobrazan, da znas...8)
Nisam debela, ali imam malo.. hm, izrazenije obline. I to mi se svidja. A ti pukni od muke!![]()
Kao sto rekoh - taj deo si vec preskocio - ja sam ono sto si nazvao - savrsenim.![]()
Pa ajde onda obesi tvoju sliku na forum...Da vidimo ...To savrshenstvo)))
Pa prvo zeljenu sliku treba da zakachish na neki sajt pa onda da unesesh njenu URL adresu...)))Luc:Kako da ubacim sliku ovde? (prostim jezikom molim)
Ajde, dobro, oprastam ti sve grehe i zlodela koje mi ucini... :wink:Luc:Da, ti si savrsena, SAVRSENO DEBELA HA HA HA HA HA HA![]()
![]()
. Salim se Snezna, znas ti mene... :wink:
Curkica mala... Znas li da kucas po tastaturi, ili mama to cini umesto tebe?Luc:Kako da zakacim sliku na sajt???
Ajde sad, kakva zlodelaSnezna_kraljica:Ajde, dobro, oprastam ti sve grehe i zlodela koje mi ucini... :wink:Luc:Da, ti si savrsena, SAVRSENO DEBELA HA HA HA HA HA HA![]()
![]()
. Salim se Snezna, znas ti mene... :wink:
Nije mi jasno...botanichar:d4ch4:Pa ajde onda obesi tvoju sliku na forum...Da vidimo ...To savrshenstvo)))
NESLUSAJ GA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. Mrzi me da idem da uzmem lavor, a necu da kupujem novu tastaturu
Ma, slusaj TI MALI, koji juris svoju najbolju drugaricu hiljadu godina... Smiri hormone, ili cu se naljutiti!Luc:Ajde sad, kakva zlodela, nemoj da me nerviras :x , kakvi gresi. Ja se salkim samo, znas ti to, DEBELA
JA KUCAMSnezna_kraljica:Curkica mala... Znas li da kucas po tastaturi, ili mama to cini umesto tebe?Luc:Kako da zakacim sliku na sajt???
(ovo ti je za ono 'debela')
OSVETA rules! :wink:
Samo da znas moja najbolja drugarica je skroz zaboravljena (nov sam co'ek).Snezna_kraljica:Ma, slusaj TI MALI, koji juris svoju najbolju drugaricu hiljadu godina... Smiri hormone, ili cu se naljutiti!Luc:Ajde sad, kakva zlodela, nemoj da me nerviras :x , kakvi gresi. Ja se salkim samo, znas ti to, DEBELA
![]()
I ja se salkim sa tobom, nothing personal...
Ovo ti je bila ljubilarna 100ta porukad4ch4:
Da...Ali sacje oni da mi skinu neku poruku....Luc:Ovo ti je bila ljubilarna 100ta porukad4ch4:
ma ubaci je u profil, pa url profila...Luc:Kako da zakacim sliku na sajt???