Kakve boje kuća, fasade volite?

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.627
Gledam u komšiluk...Preko mene se ređaju tirkizno plava, žuta, neka boja kajsije, pa tamno naradžasta boje kuća...A ima tu i bordo, ljubičaste, bele sa donjim delom braon i u svim kombinacijama manje više. Jedino još nisam tu videla one tamno sive, koje su sve popularnije na zapadu.

U koju boju biste vi okrečili svoju kuću? Koje kombinacije, boje vam se sviđaju? Koje vas iritiraju?

1621925221637.jpeg
images
1621925261966.jpeg

Gledam u komšiluk...Preko mene se ređaju tirkizno plava, žuta, neka boja kajsije, pa tamno naradžasta boje kuća...A ima tu i bordo, ljubičaste, bele sa donjim delom braon i u svim kombinacijama manje više. Jedino još nisam tu videla one tamno sive, koje su sve popularnije na zapadu.

U koju boju biste vi okrečili svoju kuću? Koje kombinacije, boje vam se sviđaju? Koje vas iritiraju?

Pogledajte prilog 933183
images
Pogledajte prilog 933184
najdesniju

Nisam na moru pa gledam u tirkizno plavu kucu...:lol: Trebalo mi da se malo naviknem...ali sada mi ne smeta...
I ja sam klasicarka i volim belu, mozda sa kombinacijom dole kamena ili slicno...ali u poslednje vreme koketiram i sa drugim bojama...
ah da...tu se ne retko vidjaju i zelene kuce...bas bas zelene

Back