Kakva vam je procedura sa devojkama?

Imate li neka mesta, trase, gde izvodite svaku svoju novu devojku?
koristite li neke iste fore sa svakom?

mogu i forumašice da odgvore, ako imaju neke oprobane rutine, stilove kad je reč o začetku veze...

Slucajno ili ne svaku zenu sa kojom sam bio u poslednjih desetak godina sam bar jednom odveo u neki kafe u centru mog "sela", sto nije reklama za taj ugostiteljski objekat nego eto delovalo je kao kul mesto, i traje kao takvo. A ne bi ja bio ja kad ne bih pravio pizdarije, ne dade mi djavo mira pa napomenuh jednoj bivsoj simpatiji sta sam sve radio sa drugom bivsom simpatijom upravo na klupici na kojoj smo tada sedeli u tom lokalu, znaci otera me zena potom u tri lepe i nikad mi se vise ne javi. :lol:

hehehe :lol:

koristim uvek iste fore...sa svakom sledećom žrtvom bukvalno na isti kalup...jeste da svi pobegnu, ali nikad ne treba odustajati od zacrtanih metoda, trasa i utabanih puteva :lol:
..
protivnik sam bilo kakvog menjanja i prilagođavanja...uvek isto, pa kome se svidi, svidi, a kome se ne svidi...opet dobro :lol:

hehehe :lol:

koristim uvek iste fore...sa svakom sledećom žrtvom bukvalno na isti kalup...jeste da svi pobegnu, ali nikad ne treba odustajati od zacrtanih metoda, trasa i utabanih puteva :lol:
..
protivnik sam bilo kakvog menjanja i prilagođavanja...uvek isto, pa kome se svidi, svidi, a kome se ne svidi...opet dobro :lol:

:eek:

probaj tessa sa muškima možda se neki i zadrži :lol:

Back