Kakva slucajnost

Ma daj bre ovo je smesno, znas li sta moze grom da napravi coveku!!!???
Ako te tako pogodi pravo u tebe moze da te sprzi prepolovi a i ako udari blizu ima da te obori i ostavi ti posledice ko zna kakve!!!!!!!

Poslednja izmena:
gledao sam ga davno .. tak da sam i zaboravio radnju.... Ako pod dobro ocekujes neku akciju sci-fi i slicno ovoj sceni.. bices razocaran, veci deo je drama sa nekim dubljim duhovnim porukama i tu tamo nesto natrpidornog od ovog albino momka... koji je rodjen kad je grom udario trudnu majku... dobivsi cudne sposobnosti.

Inace ako pamtim dobro postoji prica da je Nikola Tesla rodjen udarom groma Peruna.

gledao sam ga davno .. tak da sam i zaboravio radnju.... Ako pod dobro ocekujes neku akciju sci-fi i slicno ovoj sceni.. bices razocaran, veci deo je drama sa nekim dubljim duhovnim porukama i tu tamo nesto natrpidornog od ovog albino momka... koji je rodjen kad je grom udario trudnu majku... dobivsi cudne sposobnosti.

Inace ako pamtim dobro postoji prica da je Nikola Tesla rodjen udarom groma Peruna.

Onda mislim da moze da bude dobar jer bas volim sf drame sa dublim duhovnim porukama i mnogo toga slicnog kao sto su Donie Darko, What dreams may came uf stao mi mozak sad ne mogu da se setim ali hvala na opisu...

images

Back