Kakva je ovo korona?

nesvesna

Zainteresovan član
Poruka
160
Ljudi ja lezim u izolaciji vec 11. Dan...Pcr test je bio pozitivan tako kazu... Sve vreme nisam osecala nista osim gubitka mirisa... Sve mislim pih ovo je bzvz pa kakav je ovo virus... Dakle nista grlo nista temp... E bogami zadnja dva dana tegobe u vodu totalne malaksalosti, zeludac kuva proliv nagon za povracanjem... Ujutro nemam snage da ruku podignem... Strasno... Pa niko znaci ne zna sta je ovo... Niko ne zna sta sad ovo znaci...dakle uzas uzas I zato vas molim sami za sebe cuvaj te se... Ne bi ovo nikom pozelela... Dosad si nekako znao da te strefio grip pa ce proci... Ovo je tako podmuklo da nemam reci... Nek vas Bog cuva pa ko prezivi pricace.

Kako kome,ja sam imao simptome blaže pneumonije,malaksalost,suvi kašalj,upala grla,curenje nosa ali bez temperature i to traje 7 dana i gotovo.Kod upale grla savetujem ispiranje propolisom garantovano deluje i uopšte kašika propilisa 3 puta na dan za imunitet

Ma to ti je ovaj drugi krug. Onaj prvi je bio cisti groznica, temperatura, kasljanje, gubitak cula... To sam imao u februaru.

A ovaj novi sam imao u novembru-decembru. I prvo je imao iste simptome kao prvi samo blaze i bez kasljanja. A onda je krenulo to sa stomakom, bolovi zeludac, bubrezi, desni, levi rebarni luk, ledja... Ne znam sta me nije bolelo. Pa mi bude dva dana malo bolje, pa onda tri dana hocu da umrem. I to je tako trajalo do recimo 10. januara ili tu negde onda je kao pocelo malo da se poboljsava stanje.

Kako kome,ja sam imao simptome blaže pneumonije,malaksalost,suvi kašalj,upala grla,curenje nosa ali bez temperature i to traje 7 dana i gotovo.Kod upale grla savetujem ispiranje propolisom garantovano deluje i uopšte kašika propilisa 3 puta na dan za imunitet
Isto tako bilo i kod mene imao sam i bolove u ledjima, bez mirisa oko nedelju dana,
Posle bi se bas zadihao kada sam isao peske stepenicama, tako bilo preko mesec dana.

Ljudi ja lezim u izolaciji vec 11. Dan...Pcr test je bio pozitivan tako kazu... Sve vreme nisam osecala nista osim gubitka mirisa... Sve mislim pih ovo je bzvz pa kakav je ovo virus... Dakle nista grlo nista temp... E bogami zadnja dva dana tegobe u vodu totalne malaksalosti, zeludac kuva proliv nagon za povracanjem... Ujutro nemam snage da ruku podignem... Strasno... Pa niko znaci ne zna sta je ovo... Niko ne zna sta sad ovo znaci...dakle uzas uzas I zato vas molim sami za sebe cuvaj te se... Ne bi ovo nikom pozelela... Dosad si nekako znao da te strefio grip pa ce proci... Ovo je tako podmuklo da nemam reci... Nek vas Bog cuva pa ko prezivi pricace.

pa stvarno
jel ti sad placesh shto si imala malo simptoma i shto si izgubila miris!? i zbog toga ti sad kontash nije to opasan virus!?

naravno da morash u karantin misim valjda znas da si zarazna i da nekome mozhesh prenijet smrt

kod ispiranja grla propolis pomešati sa mlakom vodom naravno nemoguće je ispirati grlo čistim propolisom

kod ispiranja grla propolis pomešati sa mlakom vodom naravno nemoguće je ispirati grlo čistim propolisom

lazi plavusa u biro i muci je grlo. Upita je zena pored nje sta ti je.
Plavusa: a boli me grlo nisam mogla spavati.
Zena: imam odlican lijek za to
Plavusa: kakav?? uzbuđeno je upita.
Zena: svaki put kad me boli nesto popusim svom muzu
Plavusa: mislis pa rece, ok probat cu to.
SUTRADAN DOLAZI ONA SVA OPUSTENA I BEZ BOLOVA.
Zena: jel ti uspeo moj lijek?
Plavusa: jest samo je tvoj muz jedva povjerovao da je to sve bila tvoja ideja.

Ljudi ta prva korona kineska je bila takva, prvih nedelju dana je zayebano, onda druga nedelja gotovo nista, neka mala temperaturica i imao sam neki kao mini tremor, tresle su mi se ruke, ali neprimetno sa strane kad neko drugi gleda.

A ova druga britanska ili cija je vec je drugacija, blazi su simptomi i kad prodju, kad mislis da je gotovo posle 10 dana krece zurka sa stomakom. Smrt u diskoteci naredna dva meseca. Smrsao sam 13 kilograma za prvih 15 dana, posle vise nisam ni merio.

Е, па тако је то када наши лекари са звучним титулама немају храбрости да изврше обдукцију и виде шта све ради овај вирус у организму. Слушају државну администрацију и не држе се правила да се нови вирус може упознати и наћи терапија само после темељне обдукције.

Да ли ово значи и да нам здравстви, у свом стручном раду, није независно?

nije joj otislo na pluca a pogorsalo se posle 11. dana tako da i tvoja teorija pada u vodu u njenom slucaju
A to malo glavobolje i dijareje za mene nije pogorsanje.
pogorsanje je upala pluca oba plucna krila, znacajan pad saturacije
i upotreba kiseonika ili respiratora.

Moja teorija nije samo za prvih par dana
Mozda joj ode na pluca posle 11 dana, nadam se da nece.

Back