mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.629
Zvuči kao neki koncert na javnom mestu ispred skupštine? Nedeljom uveče?!?? I juče je isto bubnjila muzika u centru beograda. Šta se dešava?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne čuje se u centru Beograda, ja sam dole u Cvijićevoj.Zvuči kao neki koncert na javnom mestu ispred skupštine? Nedeljom uveče?!?? I juče je isto bubnjila muzika u centru beograda. Šta se dešava?
Sa ušća.Kod beograđanke se čuje razvaljuje do 1h je divljala muzika kao da je koncert.
Mislim da možeš da se žališ, ali ništa neće preduzeti...Kome da se žalim za nesnosnu buku koju prave ovi reptili? Pre je tako slično dolazila muzika sa splavova. Ne tako jako ali u talasima na vetru do 4 ujutro.
Ne znam uopšte čemu birfest. To je bilo zamišljeno kao da probaš razna strana piva, a muzika je tu bila sporedna,Što ne idu u sremčicu ili surčin tamo da divljaju?
Pazi čim su oni to premestili na ušće i počeli da naplaćuju ulaznice, to više nije birfest nego koncert lokalnog karaktera....Sipaju im drogu u pivo dok ne polude samo da ne bude opet neko mas ubistvo![]()
aj brate ne loopaj.Kod beograđanke se čuje razvaljuje do 1h je divljala muzika kao da je koncert.
u stvari ne naplacuje se ulaz ako dodjes ranije, ulaz se naplacuje za one koji targetuju neke koncerte i koji dolaze kasnije i manje novca trose na pivoPazi čim su oni to premestili na ušće i počeli da naplaćuju ulaznice, to više nije birfest nego koncert lokalnog karaktera....
Što se ti ne preseliš u sremčicu itd, nema bukeŠto ne idu u sremčicu ili surčin tamo da divljaju?
Ma gde da se čuje, pogledaj visinsku razliku i šta je sve između njega i Beer Festa.aj brate ne loopaj.
nema sanse da se cuje kod beogradjanke sa usca... knez mihajlova bi se orila a to nije slucaj.
u stvari bolec je pravo mesto za prasiceU sremčici kolju prasiće i krune kukuruz svaki dan, bolje tramvaj![]()
I ja cujem neko 'bubnjanje' nocu (muz.N. Tesle)aj brate ne loopaj.
nema sanse da se cuje kod beogradjanke sa usca... knez mihajlova bi se orila a to nije slucaj.
ti si verovatno cuo demonstracije.
Nema logike u tome što pričaš. Kad je bilo kod tvrđave dolazili smo oko 22, i nisi morao uopšte da uzmeš pivo i nije bilo nikakvih uzlaznica..u stvari ne naplacuje se ulaz ako dodjes ranije, ulaz se naplacuje za one koji targetuju neke koncerte i koji dolaze kasnije i manje novca trose na pivo![]()
mi smo bogami dolazili do tvrdjave vec u ranijm jutarnjim satima, i obavezno sretali neke djetice koji su takodje poranili.Nema logike u tome što pričaš. Kad je bilo kod tvrđave dolazili smo oko 22, i nisi morao uopšte da uzmeš pivo i nije bilo nikakvih uzlaznica..
a sad si me zaintrigirao: od 18-19h kao besplatan Č
i šta onda? ko još izlazi u to vreme Č![]()
Mi nismo dolazili da cirkamo nego da odvajamo pijane ribe :ČPmi smo bogami dolazili do tvrdjave vec u ranijm jutarnjim satima, i obavezno sretali neke djetice koji su takodje poranili.
dok se masa okupila za svirku svi vec po 2 put povracali i dolazili sebi.
naravno u to vreme se dovlacilo pivo u dvolitrama na skupi bir fest, kao i pune dvolitre domace rakije koje je bilo pa je bilo
klosh fest![]()
onaj turski top kada bi mogao da prica cega se sve nagledaoMi nismo dolazili da cirkamo nego da odvajamo pijane ribe :ČP