Kakva je ovo buka u centru Beograda?

aj brate ne loopaj.
nema sanse da se cuje kod beogradjanke sa usca... knez mihajlova bi se orila a to nije slucaj.
Ma gde da se čuje, pogledaj visinsku razliku i šta je sve između njega i Beer Festa.
Kad bi on čuo nešto, posetiocima bi otpadale uši na festu.
Ali on kad se ne bi žalio na nešto, ne bi bio mario...
Žalio se na vozača autobusa, uvek je svirao ispod njegovog prozora....
Žalio se na Lidl, pljačkaju ga svaki dan...
Žalio se na ukrasne pomorandže u Grčkoj, nisu za jelo...

u stvari ne naplacuje se ulaz ako dodjes ranije, ulaz se naplacuje za one koji targetuju neke koncerte i koji dolaze kasnije i manje novca trose na pivo :D
Nema logike u tome što pričaš. Kad je bilo kod tvrđave dolazili smo oko 22, i nisi morao uopšte da uzmeš pivo i nije bilo nikakvih uzlaznica..
a sad si me zaintrigirao: od 18-19h kao besplatan Č:P
i šta onda? ko još izlazi u to vreme Č:P

Nema logike u tome što pričaš. Kad je bilo kod tvrđave dolazili smo oko 22, i nisi morao uopšte da uzmeš pivo i nije bilo nikakvih uzlaznica..
a sad si me zaintrigirao: od 18-19h kao besplatan Č:P
i šta onda? ko još izlazi u to vreme Č:P
mi smo bogami dolazili do tvrdjave vec u ranijm jutarnjim satima, i obavezno sretali neke djetice koji su takodje poranili.
dok se masa okupila za svirku svi vec po 2 put povracali i dolazili sebi.
naravno u to vreme se dovlacilo pivo u dvolitrama na skupi bir fest, kao i pune dvolitre domace rakije koje je bilo pa je bilo

klosh fest :cool:

mi smo bogami dolazili do tvrdjave vec u ranijm jutarnjim satima, i obavezno sretali neke djetice koji su takodje poranili.
dok se masa okupila za svirku svi vec po 2 put povracali i dolazili sebi.
naravno u to vreme se dovlacilo pivo u dvolitrama na skupi bir fest, kao i pune dvolitre domace rakije koje je bilo pa je bilo

klosh fest :cool:
Mi nismo dolazili da cirkamo nego da odvajamo pijane ribe :ČP

Back