kako..

.....
Pa da zajedno ližu!
Iju,sram te bilo šta si pomislila!:rumenko::hahaha:

Dragoljube, nije ti ovo tema "Perverzija"! Leto je, neće kafu, a šta jedemo leti, nego sladoled? :dash:

- - - - - - - - - -

e pa sad ne mogu, dragoljub mi od sladoleda napravio "sladoled".. :lol:

...

Paaa, čini mi se da na tu stranu ideš, pa ako ukapira sam, nema problema, ako ne, ješćete sladoled.... :rumenka:

Мислиш да не злоупотреби то што си направила први корак, ако је неки нарцисоид који сматра да се свет врти око њега, или ако је неки колекционар жена? :) Иначе је сасвим нормално неком рећи да ти се допада, нико ту не може да нађе негативну конотацију.

ma ništa od toga, nego imam frku od odbijanja.. :lol: ja sam navikla da uvek idem na sigurno, pa bih radije da ispitam nekako izokola da li imam prođu.. :lol:

- - - - - - - - - -

Хероина је цура фина Конане. :lol:

tačno, ja nikada ne bih rekla i wanna ****, nego i wanna make love.. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

gle, cenzurisane su i stranjske reči.. :lol:

ma ništa od toga, nego imam frku od odbijanja.. :lol: ja sam navikla da uvek idem na sigurno, pa bih radije da ispitam nekako izokola da li imam prođu.. :lol:

Да, и ја тако радим. :))) Неко време сам захваљујући таквој стратегији имао стопостотни учинак. А онда сам се преценио пар пута, полептирио и направио неколико зајеба, гадних зајеба... :)))
А шта има везе, наћи ће се друга симпатија. :)

Paaa, čini mi se da na tu stranu ideš, pa ako ukapira sam, nema problema, ako ne, ješćete sladoled.... :rumenka:

pa ovo ima smisla.. samo još da ga sretnem kad bude preko 30 celzijusa i da mogu da kažem "jao kako je vruće, baš bi mi legao sad neki sladoled.. jel hoćeš sa mnom?".. :aha:

- - - - - - - - - -

Да, и ја тако радим. :))) Неко време сам захваљујући таквој стратегији имао стопостотни учинак. А онда сам се преценио пар пута, полептирио и направио неколико зајеба, гадних зајеба... :)))
А шта има везе, наћи ће се друга симпатија. :)

ja sam na 99.9%, imala sam jednu polu ispalu pre nekoliko godina.. :lol:

tako da ljudi razumite me, ja moram prvo da pripremim teren, ne mogu tek tako odmah sa tim nekim jebbačkim startovima.. :lol:

pa ovo ima smisla.. samo još da ga sretnem kad bude preko 30 celzijusa i da mogu da kažem "jao kako je vruće, baš bi mi legao sad neki sladoled.. jel hoćeš sa mnom?".. :aha:

- - - - - - - - - -

ja sam na 99.9%, imala sam jednu polu ispalu pre nekoliko godina.. :lol:

tako da ljudi razumite me, ja moram prvo da pripremim teren, ne mogu tek tako odmah sa tim nekim jebbačkim startovima.. :lol:

Један мој професор је имао гесло "дуга припрема - лагана егзекуција", тако да те скроз капирам, и што би рекли у војсци - наставите са редовним активностима. :deda: :)

eh.. :prstic:
a nije smotanko, bar mislim da nije.. samo mi se nikako ne namešta situacija da mu nagovestim šta želim, pa ne bih da moje priznanje bude kao grom iz vedra neba.. :lol:

- - - - - - - - - -

ispala sam iz štosa skroz, a i kad mi se neko sviđa imam te radove da budem previše fina u razgovoru.. :lol:

- - - - - - - - - -

pa baš bih volela sad da čujem kako bi ta situacija trebalo da izgleda.. u mojoj glavi izgleda skroz čudno da nekome eto tako kroz neobavezan razgovor kažeš da ti se sviđa.. :lol:

Nisi imala priliku do sada?
Zašto čudno, ja sam svedok svakodnevno. Ne moraš reći baš direktno, ali učestali komplimenti na račun nečega što ti se svudelo kod nekoga lako mogu nekome staviti do znanja da nam se dopada na više načina...
Reći nekome da ti se sviđa nešto kod nekoga, u mojoj glavi, nije ništa čudno. A ako nekome priznamo da nam se sviđa mnogo toga što tu osobu čini, većina shvati i to da nam se onda i sami sviđaju kao celina... Barem ja na to gledam na taj način.

eh.. :prstic:
a nije smotanko, bar mislim da nije.. samo mi se nikako ne namešta situacija da mu nagovestim šta želim, pa ne bih da moje priznanje bude kao grom iz vedra neba.. [emoji38]

- - - - - - - - - -

ispala sam iz štosa skroz, a i kad mi se neko sviđa imam te radove da budem previše fina u razgovoru.. [emoji38]

- - - - - - - - - -

pa baš bih volela sad da čujem kako bi ta situacija trebalo da izgleda.. u mojoj glavi izgleda skroz čudno da nekome eto tako kroz neobavezan razgovor kažeš da ti se sviđa.. [emoji38]
Meni je nesto cudno da je neko ko je izlazio u skc, ventil.,filozof,barutanu...stidljiv i da se ne snalazi u toj situaciji :)

Ја се извињавам, али морам да се нашалим, то што неко рецимо излази редовно у сеоску кафану не мора да значи да је највећи швалер у атару... има и стидљивих... :)))

Ја се извињавам, али морам да се нашалим, то што неко рецимо излази редовно у сеоску кафану не мора да значи да је највећи швалер у атару... има и стидљивих... :)))
U pravu si :) ali se nadam da ona zna sta sam hteo reci...

Stidljvih švalera? :think:

Пази кад и такви постоје, то се у мом крају зове шевци из потаје, као у оном вицу о јебежљивом петлићу, који се прави мртав да би креснуо лешинаре што круже изнад њега - "чекам их да слете" форе... :)))

e kako je strašno kad se svi ljisovci tako zaljube i sve zaborave, pa niko nama jadnima i samima ne ume da pomogne.. :(

vidi ovako.. lika srećem u fazonu jednom do dva puta mesečno.. ne znam čak ni kakav mu je status, možda ima ženu/devojku, ne daj bože dečka.. :lol: kao dobri smo, popričamo tu i tamo.. znači nije mi to neko blizak koga mogu tek tako da pozovem na kafu.. jer u mojoj glavi kafa nikad nije samo kafa, pa mislim da je to onda suviše otvoren start ako i druga strana ima takve stavove po pitanju kafe.. :lol:

Jel' toliko tesko da se zapricas sa njim?I da kroz pricu kazes da ti je vreme za kafu/sladoled/rucak i da ga ponudis da idete zajedno?
Meni bi to vec bio signal da nesto postoji.
A posle je vec lako,kroz razgovor se sve resi.
Ali me i ne bi uplasilo da ponudis bioskop,ili cak i direktno da startujes tipa,e bas sam opustena sa tobom,'ajmo za vikend u bioskop/kafanu/pozoriste,sta vec volis?
Bre ima hiljadu kombinacija.

Pa ti ga onda pozovi na sladoled.

Meni kad se neka cura svidi ja zavezem skroz....i onda kao budem tu oko nje tamo vamo i onda samo kazem iskreno kako jeste a ne ono muvanje tamo vamo....kao kad Surda prosi Vesnu u Vrucem vetru....kod mene nema trte mrte dza ili bu....pa kako bude :) ali uglavnom bude dobro jer me u tom periodu druzenja skontaju sta sam i kakav sam i tu neku fizicku lepotu koja mi nedostaje nastojim da nadomestim ljudskoscu...:)

Meni je nesto cudno da je neko ko je izlazio u skc, ventil.,filozof,barutanu...stidljiv i da se ne snalazi u toj situaciji :)

ih bre, pa i sada bih umela na rejvu da smuvam nekoga vrlo lako.. :mrgreen: teško mi je samo u ovom normalnom, odraslom, poslovnom okruženju.. :lol:

- - - - - - - - - -

Jel' toliko tesko da se zapricas sa njim?I da kroz pricu kazes da ti je vreme za kafu/sladoled/rucak i da ga ponudis da idete zajedno?
Meni bi to vec bio signal da nesto postoji.
A posle je vec lako,kroz razgovor se sve resi.
Ali me i ne bi uplasilo da ponudis bioskop,ili cak i direktno da startujes tipa,e bas sam opustena sa tobom,'ajmo za vikend u bioskop/kafanu/pozoriste,sta vec volis?
Bre ima hiljadu kombinacija.

pa eto pokušaću tako nešto.. čim ga budem videla sledeći put..

ih bre, pa i sada bih umela na rejvu da smuvam nekoga vrlo lako.. :mrgreen: teško mi je samo u ovom normalnom, odraslom, poslovnom okruženju.. :lol:

- - - - - - - - - -

pa eto pokušaću tako nešto.. čim ga budem videla sledeći put..

Nemoj da se samo stisnes ili da ti se nesto cini previse ili ne znam ni ja sta.
Uvek imaj u glavi izreku,da sa devojkom svako moze da vecera.ali dorucak mora da zasluzi.
Zato u akciju ) I srecno! Obavesti nas ovde sta je bilo,ako treba da reaguje neko da ga ubedi :mafijas: da si ti ono sto on hoce :rtfm:

Back