gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. nekome staviti do znanja da vam se sviđa, a da ga ne isprepadate?
znači ta osoba pojma nema šta se vama mota po glavi, ne može ni da nasluti.. i šta onda, a da ne bude previše napadno?
pa jbbt kakvi ste.. ja krećem od toga kako bi meni bilo da me neko tako prepadne.. sigurno bih ga oduvala odmah u startu..
znači ta osoba pojma nema šta se vama mota po glavi, ne može ni da nasluti.. i šta onda, a da ne bude previše napadno?
Povremeno cu ga pogledati
Obuci tange i naguzi se kao nesto gledas i kao ne vidis da je iza tebe. Da vidis kako ces uskoro biti istorbana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Blowjob![]()
pregorela ti zelena lampica
pa super, samo kako doći do toga?![]()
Ja sam uvek za iskrenost: reći što nam je na umu, pa kud puklo.
Na dobrim temeljima se grade dobro gradi.
Ako je iskrenost tu od početka, onda je to mnogo bolje od građenja potencijalne veze na proračunima i strahu.
Ne znam zašto bi se neko isprepadao ako mu stavimo do znanja da nam se dopada...
ovo ima smisla kada je situacija takva da ja znam da imam prođu.. ili ako je bar to neko ko je često u mom prisustvu.. onda nemam problem da bacim udicu, dam neki nagoveštaj.. ali ovako je zeznuto.. mislim ne mogu da mu recimo tek tako pošaljem sms "e sviđaš mi se"..![]()