Kako?

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mishica:
Kako podnosite kritiku (bilo koju), imate li uvek spreman adut u rukavu ili samo pocrvenite, da li vam srce brze zakuca ili samo pomislite da se to uopste ne odnosi na vas. Izaziva li kod vas agresiju ili potistenost?

Zavisi... Imam utisak da mi sva toplota ode u lice i da cu eksplodirati, ali iskuliram i ako sam u pravu kazem sta imam. Sve sa osmehom!

Obozavam kritiku!!Oznachava upravo slobodu lichnosti da se iskaze, da iznese iz sebe i bitne i nebitne chinjenice, sva razmishljanja, sve pristrasne i obratne stavove.Dodushe ne utiche uvek kao energija za dalje korake...zavisi od toga i ko kaze i shta govori...retko ubija u pojam.. ipak je to zdrava energija u naravno zdravim merama

Princeza:
mishica:
Kako podnosite kritiku (bilo koju), imate li uvek spreman adut u rukavu ili samo pocrvenite, da li vam srce brze zakuca ili samo pomislite da se to uopste ne odnosi na vas. Izaziva li kod vas agresiju ili potistenost?

Zavisi... Imam utisak da mi sva toplota ode u lice i da cu eksplodirati, ali iskuliram i ako sam u pravu kazem sta imam. Sve sa osmehom!

eeeeee, to je stav :D

Back