kako

verujem da se ovde puno toga može naučiti od iskusnih...kako muškaraca tako i žena...
kako žene stavljaju do znanja da im se sviđaš ?
kad vam se susretnu pogledi , odmah primetiš, čak i kada nisi mnogo iskusan.
ima tu onako "bezobraznih" pogleda, ima onih naivno "ukradenih" pogleda, ima zamišljeno setnih koji se trapavo skreću posle par sekundi...
meni su najdraži slobodno zainteresovani nedvosmisleni.

verujem da se ovde puno toga može naučiti od iskusnih...kako muškaraca tako i žena...

tako što nesnosno smaraju po forumu

ali prvo da ti nama kazes sta su to casne namere :D

ipak ces morati onda sam da se snalazis..pa da u moru kojekakvih pronadjes tu sa casnim namerama...tj ono sto ostane posle posle silnih svrsanja..............al nekih drugih :)

pa ne bitno je koga si pitao...ako nisi znao ovo je forum...ljudi odgovaraju na postove..neki pametno...a neki bas i ne

Mora da je Mrtvo more u pitanju, ono bez riba u njemu, samo so i voda:(

pa je tebi ne dadoh misljenje..vec ti postavih pitanje.....a odgovor ti je U D K :)

z:p

Iskreno, ja ne znam mnogo njih koji bi se obradovali da im riba vadi tuki na sred ulice. Ma sta pricali ovako i o cemu mastali.

Mislim, nije da sam probala, ali ko to moze da voli?

Evo oprecnih stavova. Neki vole, neki ne vole. Sustina je ista kao i kod pitanja koje je postavio Mens Masina o tome kako muskarci posmatraju zene, jer odnos je razumljivo dvosmeran, i tu se radi ili o jednodimenzionalnim shvatanjima kao sto rece Winx vila ili o visedimenzionalnom pristupu osobama suprotnog pola. Nekome je seksualnost potreban i dovoljan uslov, nekome nije.

:mrgreen:

hg61O21441.jpg

Back