Roger Rabbit Zainteresovan član Banovan Poruka 311 19.11.2010. u 14:59 - Kako... #1 ...se radi... ..ovo... ...i ono al' to ne znam kako se zove kada se auto vrti u krug...?
kempi Zainteresovan član Poruka 220 19.11.2010. u 16:59 - Kako... #2 Kad porastes samo ce ti se kazati.....
Ordinary Player Iskusan Poruka 6.040 20.11.2010. u 01:05 - Kako... #4 po cemu je ovo tako posebno?? rucna hvata samo zadnje tockove- to ce sigurno proci na tehnickom kada se auto vrti u krug -verovatno si mislio na drifting,fast and furious ,ring a bell ovo je iskustvo ,a ne taj klinac amater bitno je da svi vi volite heroinu
po cemu je ovo tako posebno?? rucna hvata samo zadnje tockove- to ce sigurno proci na tehnickom kada se auto vrti u krug -verovatno si mislio na drifting,fast and furious ,ring a bell ovo je iskustvo ,a ne taj klinac amater bitno je da svi vi volite heroinu
KiZo Poznat Poruka 9.852 20.11.2010. u 11:55 - Kako... #5 Roger Rabbit: ...se radi... ..ovo... ...i ono al' to ne znam kako se zove kada se auto vrti u krug...? Kliknite za proširenje... To ti se zove - zimske gume u Novembru...
Roger Rabbit: ...se radi... ..ovo... ...i ono al' to ne znam kako se zove kada se auto vrti u krug...? Kliknite za proširenje... To ti se zove - zimske gume u Novembru...
zike Elita Poruka 21.673 20.11.2010. u 15:39 - Kako... #6 Roger Rabbit: ...se radi... ..ovo... ...i ono al' to ne znam kako se zove kada se auto vrti u krug...? Kliknite za proširenje... Ako imaš imalo mozga... to se ne radi.
Roger Rabbit: ...se radi... ..ovo... ...i ono al' to ne znam kako se zove kada se auto vrti u krug...? Kliknite za proširenje... Ako imaš imalo mozga... to se ne radi.
DeeLite Zaslužan član Poruka 141.914 20.11.2010. u 18:27 - Kako... #7 Roger Rabbit: ...se radi... ..ovo... ...i ono al' to ne znam kako se zove kada se auto vrti u krug...? Kliknite za proširenje... kako...? ...napneš ručnu ko za tehnički, ubaciš u prvu, nabiješ nekih 4,5 iljade obrtaja i naglo pustiš kvačilo... ...devojčice svrše u gaće, a tebi sleduje prodavnica auto guma...eventualno lamela i tako...
Roger Rabbit: ...se radi... ..ovo... ...i ono al' to ne znam kako se zove kada se auto vrti u krug...? Kliknite za proširenje... kako...? ...napneš ručnu ko za tehnički, ubaciš u prvu, nabiješ nekih 4,5 iljade obrtaja i naglo pustiš kvačilo... ...devojčice svrše u gaće, a tebi sleduje prodavnica auto guma...eventualno lamela i tako...
zexy001 Aktivan član Poruka 1.329 20.11.2010. u 19:31 - Kako... #8 ali auto mora biti prednje vuce da bi tako radio... ...ako je zadnja to je druga prica....
DeeLite Zaslužan član Poruka 141.914 20.11.2010. u 19:33 - Kako... #9 ... ...pa može i sa zadnjom...al da šlajfuje u rikverc... ...i da...pošto ručna ne vata prednje, mora pod njih da poturi nešto...
... ...pa može i sa zadnjom...al da šlajfuje u rikverc... ...i da...pošto ručna ne vata prednje, mora pod njih da poturi nešto...
Superbird Iskusan Poruka 5.751 20.11.2010. u 22:50 - Kako... #10 Na Renou 4 TL vata prednje, tako da ni tu nema nista od te pite
Ordinary Player Iskusan Poruka 6.040 21.11.2010. u 17:45 - Kako... #11 kako stvari stoje sa ovim zakonima,uskoro necu smeti ni biciklom da pravim pajkance i da driftujem -sara na gumi nece biti propisne dubine
kako stvari stoje sa ovim zakonima,uskoro necu smeti ni biciklom da pravim pajkance i da driftujem -sara na gumi nece biti propisne dubine
Roger Rabbit Zainteresovan član Banovan Poruka 311 21.11.2010. u 20:43 - Kako... #12 fox_87: po cemu je ovo tako posebno?? rucna hvata samo zadnje tockove- to ce sigurno proci na tehnickom kada se auto vrti u krug -verovatno si mislio na drifting,fast and furious ,ring a bell Spojler ovo je iskustvo ,a ne taj klinac amater bitno je da svi vi volite heroinu Kliknite za proširenje... Baš na to sam mislio... Jedna je xepoина... zike: Ako imaš imalo mozga... to se ne radi. Kliknite za proširenje... Pa ne bi ja to radio, samo me zanima... D Lite: kako...? ...napneš ručnu ko za tehnički, ubaciš u prvu, nabiješ nekih 4,5 iljade obrtaja i naglo pustiš kvačilo... ...devojčice svrše u gaće, a tebi sleduje prodavnica auto guma...eventualno lamela i tako... Kliknite za proširenje...
fox_87: po cemu je ovo tako posebno?? rucna hvata samo zadnje tockove- to ce sigurno proci na tehnickom kada se auto vrti u krug -verovatno si mislio na drifting,fast and furious ,ring a bell Spojler ovo je iskustvo ,a ne taj klinac amater bitno je da svi vi volite heroinu Kliknite za proširenje... Baš na to sam mislio... Jedna je xepoина... zike: Ako imaš imalo mozga... to se ne radi. Kliknite za proširenje... Pa ne bi ja to radio, samo me zanima... D Lite: kako...? ...napneš ručnu ko za tehnički, ubaciš u prvu, nabiješ nekih 4,5 iljade obrtaja i naglo pustiš kvačilo... ...devojčice svrše u gaće, a tebi sleduje prodavnica auto guma...eventualno lamela i tako... Kliknite za proširenje...